Do morku kostí E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Maren chce totéž co všichni. Spořádanou rodinu, kluka, co ji bude zbožňovat, oddané přátele. V tom jí však brání jeden zásadní problém – každého, koho si Maren zamiluje, nakonec spořádá. Nemůže si pomoct, patří totiž mezi jedlíky. Od chvíle, kdy ji matka jako batole přistihla nad hromádkou ohlodaných kostí, jež bývaly chůvou Penny… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Maren chce totéž co všichni. Spořádanou rodinu, kluka, co ji bude zbožňovat, oddané přátele. V tom jí však brání jeden zásadní problém – každého, koho si Maren zamiluje, nakonec spořádá. Nemůže si pomoct, patří totiž mezi jedlíky.

Od chvíle, kdy ji matka jako batole přistihla nad hromádkou ohlodaných kostí, jež bývaly chůvou Penny Wilsonovou, jsou ty dvě neustále na útěku. Tedy byly – když se mladá kanibalka v den svých 16. narozenin probudí, čeká na ni jen prázdný byt a dopis na rozloučenou. Zanedlouho Maren potká devatenáctiletého Leeho, který jejímu apetitu rozumí dokonale – možná až příliš.

Má ale jejich vztah šanci přežít? Vždyť některé pudy jsou silnější než láska…

Temná kanibalská romance se stala předlohou stejnojmenného filmu Lucy Guadagnina (Dej mi své jméno, Suspiria), který roku 2022 šokoval diváky na filmovém festivalu v Benátkách.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2023
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Do morku kostí je romantická kniha s názvem hodným zamyšlení a zařažením temná romance. Co se ovšem v té temnotě skrývá? A je slovo „temná“ dostatečný popis dějů odehrávajících se v knize?

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 3.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Sylvie Krakovská registrovaný uživatel

    Když jsem procházela v knihovně, co bych si zase půjčila, rozhodně jsem nečekala, že narazím na tuhle knihu. Ale nechat jsem jí tam nemohla no ne? Proběhla instagramem jako střela a mě zajímalo, co je na ní tak zvláštní. Maren je hodně zajímavá a já i po dočtení knihy pořád nevím, jestli jí chci fandit nebo odsoudit. Byly tam momenty, kdy se chovala nelogicky (a ne nemyslím chvíle, kdy "jedla" ) a pak naopak někdy až moc racionálně a odtažitě. Ono to vlastně není moc složitý příběh, není nějak propracovaný, přesto se mi to četlo překvapivě dost dobře. Nečekejte ani nic nechutného s detailním popisy jezení lidí, jde spíše o zobrazení odlišnosti člověka a snaha najít někoho, kdo bude rozumět našemu nitru. Jediná věc, co mě trošku rozhodilo, je konec. Ten byl opravdu nečekaný a měla jsem trošku Husí kůži. Celkově je příběh takový lehký podprůměr, ale taky jednohubka na jeden večer.

    Kniha, Cosmopolis, 2023, 9788027139651

  • 4 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Chtěla jsem změnu žánru a nemohla jsem si vybrat lépe. Zaujalo mě, když jsem se dočetla o autorce, která je veganka a napsala román pro mladé o kanibalech. Tohle je tak zvrácené, že mě to nenechalo chladnou a musela jsem do příběhu hned začíst. Očekávání jsem měla veliké, mohly za to i skvělé recenze jak u nás tak v zahraničí. A i já se přidávám ke kladným hodnocením. Pokud budete mít náladu na nějakou změnu, tohle je správná volba, jako zpestření a pro představu co ta dnešní mládež dnes čte - úplně super. Pár much to mělo, ale není třeba to rozpitvávat, jako celek se mi tato temná romance líbila hodně. Na film možná taky časem kouknu.

    Kniha, Cosmopolis, 2023, 9788027139651

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda