Diagnóza: učitelka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vrátit se ve čtyřiceti letech do školy s partou kamarádek je námět na knížku. Zejména pokud se jedná o učitelky. Hnány vidinou červeného diplomu hrdinně absolvují všechny povinné předměty a při hodinách sportovní a hudební výchovy podávají výkony za hranicí vlastních možností.S nadsázkou vylíčené příběhy z každodenního života vás pobaví, ale i… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vrátit se ve čtyřiceti letech do školy s partou kamarádek je námět na knížku. Zejména pokud se jedná o učitelky. Hnány vidinou červeného diplomu hrdinně absolvují všechny povinné předměty a při hodinách sportovní a hudební výchovy podávají výkony za hranicí vlastních možností.

S nadsázkou vylíčené příběhy z každodenního života vás pobaví, ale i přesvědčí o tom, že v životě je nejdůležitější mít skvělé přátele a rodinu, na kterou se můžeme spolehnout. Hlavně však po přečtení knihy definitivně pochopíte, že povolání učitelky je skutečně diagnózou.

Sdílet 0

Nakladatel
Triton
jazyk
čeština
Počet stran
125
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Musím říct že pro mě jako studentku Spgš to je velice zajímavá kniha, vidět to z pohledu dospělé studentky. Zároveň je kniha velmi zábavná.

    Kniha, Triton, 2017, 9788075532336

  • 2 z 5 hvězdiček Hana Dusílková registrovaný uživatel

    Od knížky jsem asi čekala více humoru založeného na studiu a jeho úskalích, takže příběhy o dovolených mi do náplně knihy moc neseděly. Knížku jsem četla ze zvědavosti, nenadchla mě, ale popravdě ani neurazila.

    Kniha, Triton, 2017, 9788075532336

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 79 Kč Nápověda