Děti krve

Autor Jitka Moody

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Úplně jinak psaná fantasy. Celý text je velmi barevně popisný a především protkán sarkastickým humorem, který vás bude bavit. Michal, obyčejný týpek z našeho světa, trochu nudný markeťák, se dostane do paralelního světa. Tam vše vypadá podobně, a přesto je velmi jiné – Praha, kde místo technologií používají magii a kabalu a jako domácí mazlíčky… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Úplně jinak psaná fantasy. Celý text je velmi barevně popisný a především protkán sarkastickým humorem, který vás bude bavit.

Michal, obyčejný týpek z našeho světa, trochu nudný markeťák, se dostane do paralelního světa. Tam vše vypadá podobně, a přesto je velmi jiné – Praha, kde místo technologií používají magii a kabalu a jako domácí mazlíčky mají draky. Svět plný iluzí, intrik, kde sice mají stovky kouzel jak zlepšit sex, a ani tušení o humanitě či demokracii.

Náš hrdina zjistí, že je prvorozený velmi urozené rodiny s nároky na trůn. To je problém v mnoha ohledech, tento svět netrpí skrupulemi použít jed či meč nebo černou magii, když na to přijde. A tak ho pochopitelně chce kdekdo zabít nebo alespoň unést.

Ale abyste ho jen tak nelitovali, on se z něj vyklube taky pěkný zmetek. Vypadá to, že má být Ničitelem světů. Podle proroctví je Michalovi souzeno přijmout svůj osud a stane se Antikristem i Spasitelem. To podle toho, co se mu bude zamlouvat víc. V jeho jméně umírají tisíce sotva narozených dětí, Děti krve.

Příběh je místy hravý, pak temný a stále krvavější.

Co je to za bláznivou realitu? Ten zásadní zvrat nastal ještě v době Rudolfa II a jeho kouzelném světě mágů a alchymistů. V této knize se jim to totiž povedlo, našli onen mýtický kámen mudrců a z obav před Rudolfovou nevyzpytatelností tento zásadní vynález před svým vladařem zatajili. Aby ho skryli, nechtěně vytvořili paralelní svět tomu našemu, ten jejich ale není ovládán technologiemi, nýbrž magií a kouzly.

Magické bitvy, nepřátelství vládců tohoto světa, intriky i zrady a všudypřítomný kouzelný a drsný sex i mnoho krvavých dobrodružství. Dá se říct, že by se vám ta realita měla líbit o dost víc než chudákovi Michalovi.

Spisovatel ONDŘEJ NEFF o Dětech krve: „Jde mi z toho hlava kolem. Četba téhle knihy je šílená jízda, jako kdyby vás v kafilérii hodili do drtičky hovězích kostí, pod tím odpálili plamenomet a o výsledek by se porval Lucifer s kocourem doktora Fausta proměněným do Černého pantera. Pozor, ministerstvo duševního zdraví varuje: četba je návyková.“

Nedoporučujeme pro čtenáře mladší 15 let

Sdílet 0

Nakladatel
Jitka Moody
jazyk
čeština
Počet stran
252
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček Petra registrovaný uživatel

    Strasny bizar. Nelogicke chovani postav, sloh byl misty opravdu necitelny, opakovani slov, nudne odstavce. Ale nejhorsi byl samotny pribeh, to vubec nemelo hlavu, ani patu. Chovani hlavniho hrdiny, ktery nicim nebyl vyveden z miry, ani kdyz se ocitl ve fantasy svete. Proste nedovarene.

    E-kniha, Jitka Moody, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Vláďa registrovaný uživatel

    Super. Skvěle jsem se bavil. Doporučuji.

    E-kniha, Jitka Moody, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 272 Kč Nápověda
Další knihy autora