Dcera hlubin

Autor Rick Riordan

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Rozbouřené mořské dobrodružství od autora Percyho Jacksona Oceán skrývá víc, než si umíme představit. Zjistí to i Ana Dakkarová, která v prvním ročníku námořní akademie objevuje ta nejúžasnější tajemství podvodního světa. Od prázdnin ji dělí už jen poslední víkendová zkouška na moři. Cestou na loď se ale odehraje tragédie a Ana s přáteli odhalí,… Přejít na celý popis

Trace: Vzpomínky forenzního specialisty Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Rozbouřené mořské dobrodružství od autora Percyho Jacksona

Oceán skrývá víc, než si umíme představit. Zjistí to i Ana Dakkarová, která v prvním ročníku námořní akademie objevuje ta nejúžasnější tajemství podvodního světa. Od prázdnin ji dělí už jen poslední víkendová zkouška na moři. Cestou na loď se ale odehraje tragédie a Ana s přáteli odhalí, že jejich akademie je už sto padesát let ve válce s konkurenční střední školou. Dokážou spolužáci čelit nebezpečným nepřátelům, nebo se z nich stane krmení pro žraloky?

Sdílet 0

Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2022
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Autor neztrácí čas s nějakými řečmi okolo, snad jen v prvních dvou kapitolách, jakmile ovšem první ročník vyrazí na svou zkoušku, je to jedna akce za druhou. Chuť číst se v průběhu knihy měnila, zhruba v půlce jsem si nebyla jistá, jak moc chci pokračovat, ale pokračovala jsem a jinak by to asi nešlo, přes to, že se tempo zpomalilo, jsem byla zvědavá (i když ne tak moc, jak by se mi líbilo), jak to dopadne. Nečekejte od toho průlomové dílo, čekejte zábavu.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Pavla Roušová registrovaný uživatel

    Tak tohle byla jízda, jako četla jsem 20 tisíc mil pod mořem i Tajuplný ostrov a když jsem četla úvod, že si autor řekl o možnost psát o Nautilusu, tak jsem si říkala co to bude, ale toto. Krátké kapitoly, děj mě vtáhl a nepustil až do konce. Annu jsem si zamilovala hned od začátku a konec mě překvapil. Celé to bylo super, doufám že bude další pokračování.

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355640

  • 5 z 5 hvězdiček Aleš Jón registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jestli máte radi Riordanovy knihy, jako PJ, nebo MCh, tak se vàm i tahle kniha bude líbit

    Kniha, Fragment, 2022, 9788025355640

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora