Angličtina Business English, 2. vydání E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Chcete umět profesionálně komunikovat v anglickém jazyce? Napsat správně e-mail či dopis a bez problémů telefonovat? Přesvědčivě vyjednávat, vést prezentace a aktivně se účastnit porad? S touto knížkou to snadno zvládnete! V příručce najdete fráze a slovní spojení běžně užívané v nejčastějších pracovních, obchodních i společenských situacích … Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Chcete umět profesionálně komunikovat v anglickém jazyce? Napsat správně e-mail či dopis a bez problémů telefonovat? Přesvědčivě vyjednávat, vést prezentace a aktivně se účastnit porad? S touto knížkou to snadno zvládnete!

V příručce najdete fráze a slovní spojení běžně užívané v nejčastějších pracovních, obchodních i společenských situacích – od navazování pracovních kontaktů a telefonování přes formulování obchodních dopisů a e-mailů až po vyjednávání, porady a prezentace. Fráze jsou pro přehlednost uspořádány do dvojjazyčných sloupečků a doplněny užitečnými a jazykovými tipy a slovíčky.

Knížka je určena pro manažery, obchodníky, asistentky i studenty, kteří potřebují zvládnout základy obchodní komunikace, a je vhodná i jako doplňkový materiál v kurzech obchodní angličtiny.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Učebnice
Nakladatel
Grada
Počet stran
160
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 203 Kč Nápověda