365 dní s Božím milosrdenstvom E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Kniha 365 dní s Božím milosrdenstvom je jedna z tých, ktoré sa oplatí mať v domácej knižnici. No lepšie je mať ju v srdci. A najlepšie – žiť ju. Slovami i konkrétnymi činmi svedčiť o nekonečnej, neodvolateľnej láske Boha a bezodnej priepasti jeho milosrdenstva. Ako na to? Autorka Susan Tassone nám ponúka praktický návod –… Přejít na celý popis

Drobek čte dětem. 60 skvělých dětských knih od 49 Kč Dráček Drobek na svých křídlech přináší čtení pro děti maličké i trošičku větší. A tentokrát ho rozdává za ceny od 49 Kč na našem e-shopu i v knihkupectvích. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kniha 365 dní s Božím milosrdenstvom je jedna z tých, ktoré sa oplatí mať v domácej knižnici. No lepšie je mať ju v srdci. A najlepšie – žiť ju. Slovami i konkrétnymi činmi svedčiť o nekonečnej, neodvolateľnej láske Boha a bezodnej priepasti jeho milosrdenstva. Ako na to?

Autorka Susan Tassone nám ponúka praktický návod – učebnicu milosrdenstva. Lekcie sú pútavé a fascinujúce. Obsahujú slovo učiteľky, vizionárky a mystičky sv. Faustíny Kowalskej z jej Denníčka, po ktorom nasleduje originálna úvaha a krátka modlitba. Nechýba priebežné opakovanie, farbisté jazykové obrazy a otázky na zamyslenie alebo aplikáciu do života.

Spôsob, akým autorka predkladá „tajomstvá svätosti“ sv. Faustíny, je obzvlášť vhodný pre ľudí hektického, uponáhľaného a hlučného 21. storočia. Každý deň len jedna lekcia, jeden malý krôčik. Chvíľa ticha, kde si len ty a Boh. Vedie nás k neustálej dôvere, k vytrvalej modlitbe, pokore, trpezlivosti, k prijímaniu a plneniu Božej vôle. Učí nás stať sa – podľa príkladu svätice – apoštolmi milosrdenstva.

Nenechávajme si dotyk so zázrakom milosrdenstva, s nekonečnou Láskou len pre seba. Ježiš vyzýva každého z nás: „Choď a rob aj ty podobne“ (Lk 10, 37).

Kniha je cirkevne schválená.

Sdílet 0

Nakladatel
Zachej.sk
jazyk
slovenština
Počet stran
478
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda