Zamilovaná hypnotizérka, příběh, který chytne a nepustí

Zamilovaná hypnotizérka, příběh, který chytne a nepustí - titulní obrázek

Oblíbená autorka románů pro ženy Liane Moriarty se vrací zpět s další úžasnou knihou. Ani tentokrát nebude chybět trocha napětí a spousta lásky.

Bez lásky to nejde

Pětatřicátnice Elen má povolání, které ji nejen živí, ale bere ho za své životní poslání. Pracuje jako hypnoterapeutka. Má zvláštní nadání své klienty uvést do stavu hypnózy a v ní jim pomoct s určitým problémem. Škála pacientů je opravdu rozmanitá. A tak se například setkáváme se ženou, která se chce odnaučit kouřit, mužem, který se bojí mluvit před velkým počtem lidí a nakonec s pacientkou, která trpí nevysvětlitelnou bolestí nohy.

Elen si díky práci žije slušně, po babičce zdědila krásný dům a zdá se, že ke štěstí ji chybí jen ten pravý muž. Po několika nepovedených vztazích se seznamuje se zajímavých vdovcem Patrickem. Začne se do něj zamilovávat, ale Patrick si z minulosti s sebou nese nepříjemný problém. Stalkerku Saskii. Ta jej pronásleduje naprosto všude a nemá z jeho nové známosti velkou radost. Elen po několika setkáních s pronásledovatelkou zjišťuje, že pro ni tato žena není tak úplně neznámá a hlavně, že má tato osoba v sobě něco fascinujícího.

„Od okamžiku našeho narození nás každý hypnotizuje. My všichni jsme do jisté míry v transu. Naši klienti se domnívají, že je uspáváme, přitom naším konečným cílem je přesný opak. My se je snažíme probudit.“ (úryvek z knihy)

Kdo se bude radovat nakonec

Saskia se nedokáže přenést přes rozchod s Patrickem, ale rozhodně se nepovažuje za bláznivku. Vždyť jen dává najevo svému bývalému příteli, že ho stále miluje a že by bylo lepší, kdyby se k ní vrátil. A na tom přece nic není nebo ano? Pokud si myslíte, že už se nemůže Elenin život víc zkomplikovat, jste na omylu. Všechno jde a tato kniha je toho důkazem.

Zamilovaná hypnotizérka Zamilovaná hypnotizérka

Liane Moriarty

359 s DPH

Nedostupné

Autorka nás nechává nahlédnout do srdce ženy, která je neobyčejně empatická a její vcítění do lidí jí není vždy k užitku. Obzvlášť pokud má pocit, že si buduje své štěstí na smůle někoho jiného. Na druhé straně stojí žena, která miluje tak šíleně, jak to jen jde, a zdá se, že dokáže jít i přes mrtvoly. Ale nic není černobílé a osud je někdy zajímavý kuchař. Oproti dřívějším knihám se v Zamilované hypnotizérce více dostáváme pod kůži hrdinům příběhu.

Knihy Liane Moriarty jsou neskutečně čtivé a zábavné, i když se věnují těžším tématům jako je stalking a třeba i vraždě, jak tomu bylo v případě Manželova tajemství. Až do konce si nikdy nejste jisti, zda se hlavní postavy dočkají vytouženého štěstí. Čím si ale můžete být jisti, je, že když jednou začnete číst tuto autorku, tak nikdy nebudete chtít přestat. Skoro jako by vás zhypnotizovala.

Mohlo by vás zajímat

Zamilovaná hypnotizérka - Liane Moriarty Nedostupné

4.0 z 5 hvězdiček

pevná vazba

Hypnoterapeutka Ellen se přes internet seznámí se sympatickým Patrickem a jejich vztah se od začátku vyvíjí až podezřele dobře. Když...

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Nejnovější články