Nevinná navždy. Třetí díl bestsellerové série Rosemary Beach

Nevinná navždy. Třetí díl bestsellerové série Rosemary Beach - titulní obrázek

Nevinná navždy je dojemný erotický příběh o mladém páru. Jelikož je to kniha menších rozměrů, čte se opravdu rychle a toto romantické vyprávění je jako dělané pro oddechové čtení.

Změny přicházejí

Rush byl sebevědomý sebestředný milovník zábavy s pochybnou morálkou a věčný děvkař. Během třídílné série se mění v obětavého, milého, zodpovědného a starostlivého přítele, který svoji snoubenku Blaire nadevše miluje.

V průběhu série jsme sledovali začátky vztahu dvou nevlastních sourozenců, jež museli překonat řadu problémů a překážek, které jim osud předurčil. Neměli to lehké, ale vzájemná přitažlivost a nakonec i silné city je daly dohromady.

Když najdete smysl života, tak se ho držte. Nesmíte ho nikdy opustit. I kdybyste kvůli tomu museli spálit pár mostů.  

V průběhu čtení Nevinné navždy se loučíme se sympatickou dvojicí hlavních hrdinů, kteří plánují svatbu a čekají miminko. Růžovou budoucnost a rodinnou pohodu opět narušuje Rushova mladší sestra Nan, která Blaire ze srdce nesnáší.

Prostor pro nové postavy

Nan je nevyzpytatelná, nepříjemná, ráda vystrkuje drápky a svým hrubým chováním vytváří rodinná dramata. Na druhé straně v příběhu dochází i k nápravě křivd a opětovným setkáním.

Příběh je vyprávěn především z pohledu hlavních hrdinů, kteří se ve vyprávění střídají. Tentokrát máme tu čest si přečíst kapitoly i z pohledu Granta a Harlow – jedné z několika nových a významných postav, kterou si oblíbíte.

 

Pokud vás mrzí, že tahle láskyplná jízda milenecké dvojice skončila, tak nemusíte smutnit, protože autorka neváhala a sepsala příběhy vedlejších postav, které v Nevinné navždy zůstaly otevřené a nedořešené.
 

Nevinná navždy je romantický příběh s prvky erotického románu určený zejména mládeži. Můžou si jej však přečíst i dospělí, třeba pokud hledají knihu vhodnou pro relax. Jde o milé, nekomplikované čtení. Série Rosemary Beach je čtivá a poutavá – zasmějete se u ní, ale i si popláčete.

Královna romance

Abbi Glinesová je americká autorka, která žije se svou rodinou v Alabamě. Podle New York Times patří mezi bestsellerové autory. Jejím koníčkem je čtení knih, sledování filmů a nakupování krásných kabelek a bot. Glinesová napsala několik knižních sérií, kromě Rosemary Beach má na svém kontě Sea Breeze, Vincent Boys nebo Existenci.

Mohlo by vás zajímat

Nevinná navždy - Abbi Glinesová Nedostupné

4.0 z 5 hvězdiček

měkká vazba

Dva nevlastní sourozenci. Dva rozdílné světy. Osudová přitažlivost. Rush slíbil Blaire věčnou lásku… ale sliby není lehké dodržet....

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Nejnovější články