5 her na cestování: Snadné, zábavné a vejdou se do všech batůžků!

5 her na cestování: Snadné, zábavné a vejdou se do všech batůžků! - titulní obrázek

Vybavte se na prázdniny! Máme tipy na společenské hry, které zpestří každý rodinný výlet, šílenou párty i odpočinkové odpoledne na pláži. Jejich společným jmenovatelem je malý rozměr, díky kterému je s sebou můžete sbalit kamkoliv.

 

ODPOLEDNE NA PLÁŽI

 

  • Bang! Bang!

    ALBI

    4.9 z 5 hvězdiček

    Hra

    Bang! - karetní hra, která vás dostane! Bang, bang, bang! Bandité honí šerifa. Šerif pálí po banditech. Odpadlík kuje pikle chvíli tam a...

    329 Kč

    Běžně 399 Kč

    Na prodejně
 

POČET HRÁČŮ: 4-7
VĚK: 8+

Díky hře Bang! se i s celou svou bandou ocitnete na Divokém západě. A půjde o život! Každý z hráčů si vylosuje svou roli, někteří z vás se stanou banditou, jiní odpadlíkem, asistentem šerifa či samotným šerifem. Identitu ale odhalí pouze samotný šerif. Následně se rozdají další karty a v tu chvíli začíná hra o přežití. Jde o taktiku, postřeh, umění blafovat. Zasmějete se i navztekáte, ale hru si jistojistě oblíbíte!

DIVOKÁ PÁRTY

 

 

POČET HRÁČŮ: 2-8
VĚK: 6+
 
Hra Dobble se hodí naprosto pro kohokoliv a na jakoukoliv příležitost! Proč tedy divoká párty? Protože hra sama o sobě je pořádná divočina a čím více hráčů se do Dobblu zapojí, tím více soutěživosti, nevraživosti a adrenalinu se ve vás probudí! Základní pravidla jsou jednoduchá: co nejrychleji najít a pojmenovat symbol na kartách, ať už jej hledáte na kartě protihráče nebo ve vyloženém balíčku na stole. Dobble má pět různých variant, jak se dá hrát a je šíleně návykový! 
 

DOVOLENÁ S DĚTMI

 

POČET HRÁČŮ: 2-4
VĚK: 5+
 
Memoarrr! je díky svým jednoduchým pravidlům a roztomilému designu ideální i pro mladší členy vaší rodiny. Hra připomíná svými pravidly i vzhledem klasické pexeso, avšak je o něco komplikovanější, a tak se nemusíte spoléhat pouze na svou skvělou paměť, ale výsledek hry ovlivnit i promyšlenou taktikou. Díky speciálním kartám můžete v průběhu hry například zakázat otočení některé z karet, změnit jejich rozestavění a provést další kroky, které vás dovedou k výhře. 
 

 NA CESTĚ PO KRÁSÁCH ČESKÉ REPUBLIKY

 

POČET HRÁČŮ: 1 a více
VĚK: 12+

Ninja karty rozhodně nejsou klasickou společenskou hrou, nad kterou budete sedět a během půl hodiny budete mít odehráno. Vlastně jejím cílem není ani porazit své protihráče. O co v ní tedy jde? Zažívat nové věci a poznávat nové lidi! Ninja karty vás přimějí během své mise plnit neobvyklé úkoly a poté poslat kartu dál. Každá z Ninja karet má svůj unikátní kód, proto můžete její cestu sledovat i poté, co ji přebere někdo další. 
 

RYCHLOHRA PŘI ČEKÁNÍ NA VLAK

 

POČET HRÁČŮ: 2-4
VĚK: 10+
 
Čekáte na vlak / autobus / jakýkoliv jiný spoj a čas utíká neskutečně pomalu? Máte alespoň 15 minut, které si chcete zkrátit? Nejste na zastávce sami, a proto není vhodné otevřít si knihu? Vybalte Karty mrtvého muže a zajistěte si zábavné čekání! Hra je víceméně o štěstí, pravidla jsou opravdu snadno pochopitelná a příprava hry nezabere více než minutu. Cílem je nasbírat ty správné karty a poznat, kdy je čas přestat snímat karty z balíčku. Samozřejmě je možné základní verzi hry značně obohatit díky speciálním kartám a složitějším pravidlům.
 
 

Mohlo by vás zajímat

4.3 z 5 hvězdiček

Hra

S kartami v této hře zvládnete snadno určit 50 našich listnatých a jehličnatých stromů. Na kartách najdete kvízovou otázku, názornou...

205 Kč

Běžně 229 Kč

Na prodejně

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Podcasty