Katy Yaksha

Katy Yaksha píše inspirativní a motivační literaturu. Je to věčná optimistka, cestovatelka, milovnice jógy a uvolněného přímořského životního stylu. 

Už jako malou jí učaroval svět látek a módy. Za první šicí stroj usedla společně se svojí maminkou ve 13 letech. I když její začátky nebyly zrovna jednoduché, vdechla život své vlastní módní značce Jakša Stories. Ta se postupem času přerodila v název Katy Yaksha, která přesně vyjadřuje osobitost a duši šatů.

Byť je móda její velkou láskou, v roce 2016 se rozhodla svět látek opustit a věnovat se psaní. Založila vlastní nakladatelství PLÁŽ, které publikuje inspirativní literaturu.

 

 

A co Katy vlastně napsala?

Můžeš vše, co chceš, motivační příručka, změnila mnohým lidem pohled na svět a navrátila je na stezku štěstí. Jedná se o dílo plné inspirace našeptávající kroky ke zhmotnění života, jaký toužíte vést.

Můžeš žít, jak chceš je další inspirativní příručkou. Pracuje s myšlenkou, že můžete žít bez limitů právě tady a teď. Vše, co k tomu potřebujete, už totiž máte. Dílo navazuje na předchozí knihu Můžeš vše, co chceš a je jakýmsi dalším krokem ke spokojenému životu.

Nevěřte nikomu, kdo říká, že něco nedokážete. Dokážete cokoliv, čemu věříte.

Jednosměrná jízdenka se skládá z autobiografických prvků. Najdete v ní nejen hledání ztraceného já, ale i tajemnou atmosféru Říma a jednoho malého italského ostrůvku.

ROMA MI AMOR vypráví o prázdninách v Římě a o cestě vedené hlasem srdce. Dílo je opět protkané autobiografickými prvky.

Deset přání vás okouzlí svým nakažlivým optimismem. Katy zde líčí zážitky z Prahy, Barcelony i Říma. Hlavní postavu vykresluje jako ženu topící se v iluzích a sebeklamech.

Katy Yaksha se narodila v České republice, ale už od malička ji to táhlo do cizích zemí. Žila na Baleárských ostrovech, v Berlíně i Římě a nyní zakotvila na jihoitalském ostrově Ischia. Vede si i svůj vlastní inspirativní blog https://www.katyyaksha.com/.

Seřadit:

Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení

    Knihy autora

    Seřadit:

    Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení