Kirsten Tibballs

Kirsten Tibballs

Kirsten Tibballs se narodila v australském městě Leongatha. Vaření ji zajímalo od dětství - s prvními kulinářskými pokusy začala v sedmi letech. Když jí bylo dvanáct, její vdolky, rolády a narozeninové koláčky slavily úspěch v lokálních soutěžích. V dětství trpěla anorexií, kterou jí pomohla překonat mimo jiné i láska k vaření a pečení. Do prvního zaměstnání nastoupila v patnácti, pracovala v menší cukrárně.

Od roku 2002 vede vlastní cukrářskou školu. Proslulou se stala její kniha Čokoláda, ve které uplatnila svou praxi i vášeň pro sladké zázraky.

Sdílet 0

Knihy autora

  • BESTSELLER
    Čokoláda

    Kirsten Tibballs

    pevná vazba

    Pro všechny, kdo mají rádi čokoládu, jsou tu sladké, netradiční recepty,klasické i současné. Kirsten Tibballs, šéfkuchaři přezdívaná ,,australská...

    447 Kč

    499 Kč

    Ušetříte 52 Kč

    Do košíku

    Četl(a) jsem

    Chci přečíst