Lizzy Dent

Britská spisovatelka Lizzy Dentová ve svých dvaceti letech strávila nějaký čas ve Skotsku. Pracovala tam v hotelu ne nepodobném tomu, o kterém později psala ve svém románu Nevinný záskok (The Summer Job, 2021). Ještě dříve, než k tomu však došlo, dělala Lizzy Dentová kariéru u různých televizních společností, kde se podílela na vytváření obsahu vysílání. Celou dobu ale myslela na to, že by se chtěla věnovat tvůrčímu psaní.

Lizzy Dentová začala publikováním tří young adult novel, avšak pak se rozhodla zkusit román pro dospělé. Svěží, vtipný a romantický příběh vypráví o ženě Birdie, která tak trochu neví, co se sebou. Odjede kam jinam než do Skotska, aby zde v luxusním pětihvězdičkovém hotelu zastoupila svou kamarádku na pozici sommelierky. Má to však jeden háček – vínům vůbec nerozumí. Jak si s tím poradí a zda se jí podaří se neprozradit, se dozvíte v knížce Nevinný záskok, která se vám svou lehkostí bude báječně hodit třeba na dovolenou. A možná, že se Birdie i zamiluje…

Lizzy Dentová žije se svou rodinou střídavě v Londýně, Rakousku a na Novém Zélandu. V současné době pracuje na dalším románu, který prý bude o dívce jménem Mara, o lásce, osudu a lidské potřebě v něco věřit.

Na dotaz, jak podle Lizzy Dentové vypadá perfektní víkend, odpověděla: 

Sobotní pozdní snídaně, následovaná couráním po farmářském trhu, jedno odpolední pivo a možná nějakou večeři venku. Neděle je den papírování, kávy a skypování s rodinou. Když je horko, jdu si zaplavat se svými holčičkami Billie a Georgiou a odpoledne líně piknikujeme v parku. Teď si uvědomuji, že jsem právě popsala perfektní víkend v Londýně. Miluji Londýn!

Seřadit:

Co hledáte?

Stav

Dostupnost

Vazba

Formát audioknihy

Míra poškození

Hodnocení

Knihy autora

Náš Dobrobot tu nic neobjevil …

Máme pro vás návrh.

Upravte si parametry filtrace

Zkuste využít vyhledávání

Podívejte se do Doporučujeme či Bestsellerů

dobrobot

Ani to nepomohlo? Napište nám na poradime@knihydobrovsky.cz nebo na Facebook. Prověříme to.

Seřadit:

Co hledáte?

Stav

Dostupnost

Vazba

Formát audioknihy

Míra poškození

Hodnocení