Ginny Myersová Sainová

Ginny Myersová Sainová

Ginny Myers Sainová je americkou spisovatelkou v žánru young adult fantasy. Odjakživa měla ráda divadlo, které také jako obor vystudovala a posledních dvacet let se mu věnuje. Spolupracuje s dospívající mládeží jako režisérka a instruktorka herectví v programu pro středoškolské studenty, kteří mají vážný zájem o kariéru v profesionálním divadle. Divadlo ji inspirovalo i ke psaní. Jak sama říká, uvědomila si, že si je s literaturou velice podobné. Ginny Myers Sainová ráda píše temné, mysteriózní a propletené příběhy pro mladé čtenáře. Mládí má podle ní tolik možností a otázek, a v literatuře se může stát úplně cokoliv!

„Potřeba není láska. Osamělost taky není láska. Ani bolest není láska. I když je sdílená.“

Debutem Ginny Myers Sainové je mysteriózní thriller Temné a kruté lži. Úžasně temná atmosféra, gradující, napínavý a skvěle vymyšlený děj s lehce romantickou linkou, vypráví o zmizelé dívce Eloře v tajemstvími opředeném a bažinatém městečku La Cachette uprostřed Louisiany. V městečku žijí divní lidé, kteří mají zvláštní schopnosti a sedmnáctiletá Grey jim nevěří, že o okolnostech zmizení její kamarádky nic nevědí. Začne pátrat sama a zjistí, že každý z nich něco skrývá. Pak se ale ze zátoky vynoří záhadný chlapec a krvavá historie ožije. Příběh je plný zvratů, magie a má zcela nečekaný závěr. Máte se skutečně na co těšit!

„Lidi se bojí toho, čemu nerozumí. Taková je lidská přirozenost.“

Ginny Myers Sainová žije v současné době se svým dospívajícím synem v oklahomské Tulse. Když zrovna nepracuje v divadle nebo nepíše, najdete ji při sledování „true crime“ dokumentů, fotografování aligátorů, jedení tacos, cestování nebo plánování výletu do Světa Walt Disneyho.

Seřadit:

Co hledáte?

  • Zajímá vás

    • Ukázat méně

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení

    Knihy autora

    Seřadit:

    Co hledáte?

  • Zajímá vás

    • Ukázat méně

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení