Obhájce

Autor Victor Methos Interpret Pepa Honzík

Audiokniha (Mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Obhájce Audiokniha (Mp3)

Autor Victor Methos Interpret Pepa Honzík

Součástí série: Brigham Theodore 1. díl z 1

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Peněz je málo a kariérních vyhlídek ještě méně, proto novopečený právník Brigham Theodore podnikne zoufalý krok a nastoupí do pochybné právnické firmy v Salt Lake City. Hned svůj první případ, překročení povolené rychlosti, ovšem prohraje a je přesvědčený, že se s kariérou právníka může rozloučit. Proto je více než překvapen, když mu jeho šéf… Přejít na celý popis

Satoši Jagisawa: Dny v knihkupectví Morisaki Knihy dokáží vyléčit na stonající srdce i duši... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Peněz je málo a kariérních vyhlídek ještě méně, proto novopečený právník Brigham Theodore podnikne zoufalý krok a nastoupí do pochybné právnické firmy v Salt Lake City. Hned svůj první případ, překročení povolené rychlosti, ovšem prohraje a je přesvědčený, že se s kariérou právníka může rozloučit. Proto je více než překvapen, když mu jeho šéf přidělí o něco náročnější kauzu: Amanda Piercová je utrápená a vyčerpaná žena, které psychopat znásilnil a zavraždil dceru. A ona se mu pomstila. Není pochyb, že to byla ona, kdo zmáčkla spoušť – vidělo jí pět svědků. A i když jsou sympatie veřejnosti na její straně, hrozí jí trest smrti – ona sama ostatně vinu ani nepopírá. Novopečený právník se tak pouští do boje nejen o svou kariéru, ale i o život své klientky. Citace / výkřiky z obálky knihy: Pachatelka, která nepopírá vinu. Novopečený právník, snažící se dokázat opak. VICTOR METHOS se narodil v Kábulu v Afghánistánu, žil v Pákistánu a Íránu, než se natrvalo usadil ve Spojených státech. Mluví plynule několika středovýchodními jazyky, před právnickou fakultou vystudoval přírodní vědy, filozofii a religionistiku na Utažské univerzitě. Pracoval jako prokurátor specializující se na násilnou trestnou činnost a v současnosti je obhájce v oblasti trestního práva. Vedle toho je ale také autorem tří desítek románů, jichž se po celém světě prodalo více než milion výtisků. PEPA HONZÍK (1994) se narodil ve Zlíně. Po maturitní zkoušce v oboru elektrotechniky studoval herectví na VOŠ ve Zlíně, při jejímž studiu hostoval v Městském divadle Zlín. Poté vystudoval činoherní herectví na DAMU pod vedením Jaroslavy Šiktancové, Lukáše Hlavici a Juraje Deáka. V průběhu studia spolupracoval se souborem Tygr v Tísni. Hostoval také ve Stavovském divadle nebo Divadle na Vinohradech. Po dokončení studií působil na volné noze a spolupracoval s divadlem Rokoko, divadlem ABC, Městským divadlem Kladno a divadlem A. Dvořáka Příbram. V roce 2021 nastoupil do souboru Jihočeského divadla a jeho první rolí byl Salai v inscenaci Da Vinci na Otáčivém hledišti v Českém Krumlově v režii Petra Zelenky. Audiokniha Victor Methos: Obhájce | Čte Pepa Honzík | Režie Marek Štifter | Zvuk studio ARTDOG | Hudba Albert Štifter | Natočeno ve studiu ARTDOG | Grafiku podle knižní předlohy adaptoval Radek Nahodil | Produkce Marek Štifter | Supervize Alena Brožová | Vydala Euromedia Group, a. s. – Témbr, v říjnu 2022. Nahrávka vznikla podle knihy THE NEON LAWYER Copyright © 2014 by Victor Methos | Translation © 2019 by Ondřej Duha | Obálku navrhl David Dvořák | All rights reserved | Vydala Euromedia Group, a. s., v edici Kalibr v roce 2019

Sdílet 0

série
Brigham Theodore 1. díl z 1
Další ze série
1. Obhájce
kategorie
Audioknihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
Příbram
Nakladatel
Témbr
datum vydání
6.10.2022
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
05:37:11

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Irena Tesařová registrovaný uživatel

    Autor Victora Methose čtu poprvé a je to přesně má kategorie knih. Knihu mám sice přečtenou jen do třetiny - právě jsem začala, ale má švih, zbytečně neunavuje, je lidská a výborně psaná. Kniha neobsahuje "klišé", fráze...a s hlavním představitelem cítíte, máte ho přímo rádi... Již jsem si vyhledala další díla autora.

    Kniha, Kalibr, 2019, 9788076177161

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna registrovaný uživatel

    Skvělá kniha, přečetla jsem ji za jedno odpoledne. I když má jen 180 stran, na každé z nich je napětí. Jednoduše - celou dobu se něco děje :-)

    Kniha, Kalibr, 2019, 9788076177161

  • 5 z 5 hvězdiček Renáta Lasevičová registrovaný uživatel

    Tak malá a nenápadná knížka a tak silný emocionální zážitek mi způsobila. Ještě dlouho budu zpracovávat něco tak brilantního a lidského ač jsem ji přečetla za jedno odpoledne.

    Kniha, Kalibr, 2019, 9788076177161

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 379 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora