Jubileum Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Absurdní poezie textů Jana Vodňanského je nadčasová a trvalá K nedožitým osmdesátým narozeninám textaře, básníka, zpěváka, herce a autora svérázných proslovů vychází výběr z představení Jana Vodňanského a Hani Navarové, které uváděli v Činoherním klubu v novém tisíciletí. Textappeal S úsměvem bytového jádra tam měl premiéru v roce 2006 a dvojice… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Absurdní poezie textů Jana Vodňanského je nadčasová a trvalá

K nedožitým osmdesátým narozeninám textaře, básníka, zpěváka, herce a autora svérázných proslovů vychází výběr z představení Jana Vodňanského a Hani Navarové, které uváděli v Činoherním klubu v novém tisíciletí.
Textappeal S úsměvem bytového jádra tam měl premiéru v roce 2006 a dvojice s ním pak putovala po různých pražských scénách až do začátku naší covidové krize. Druhý pořad Jubileum byl v Činoherním klubu uveden pouze jednou v roce 2016 k Vodňanského pětasedmdesátinám.
V obou programech Petra Skoumala vystřídala zpěvačka a autorka hudby k Vodňanského písním Haňa Navarová. O generaci mladší Haňa, původně sklepácká autorka a interpretka, se napojila na imaginaci Jana Vodňanského přirozeně a samozřejmě a znásobila působení jeho textů v nové aktualizaci. Takže se na tomto CD opět setkáváme s "virtuální" prohlídkou neveřejné výstavy konceptualisty Bedřicha Bobše, komediální analýzou pohádky, rádoby historickým výkladem, vtipnými říkadly, a především jedinečnými písňovými texty, zpívanými oběma interprety s humorem a zároveň nesmírnou invencí.

Hovoří a zpívají Haňa Navarová, Jan Vodňanský, Přemysl Rut a další
Hraje Kapela divadla Sklep, Petr Frischmann, Přemysl Rut, Daniel Dobiáš a Jaroslav Vaculík

Sdílet 0

Nakladatel
Supraphon
datum vydání
18.06.2021
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
01:13:41

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 189 Kč Nápověda