Dceřina kletba Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Další díl úspěšné detektivní série z Příbramska se sympatickými vyšetřovateli Tomášem Vyskočilem a Honzou Richterem. Od autorky detektivního románu Vodník. Poručík Tomáš Vyskočil má velký problém. Je blonďatý, rafinovaný a odhodlaný pořádně mu zavařit. Zatímco se Tomášovo manželství ocitá v ohrožení, je uprostřed Příbrami nalezen těžce podchlazený… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Další díl úspěšné detektivní série z Příbramska se sympatickými vyšetřovateli Tomášem Vyskočilem a Honzou Richterem. Od autorky detektivního románu Vodník. Poručík Tomáš Vyskočil má velký problém. Je blonďatý, rafinovaný a odhodlaný pořádně mu zavařit. Zatímco se Tomášovo manželství ocitá v ohrožení, je uprostřed Příbrami nalezen těžce podchlazený opilec, který po pár hodinách v nemocnici umírá. Taková smrt by kriminálku mohla nechat v klidu, kdyby se ovšem dotyčný nedávno nezmínil, že mu někdo usiluje o život. A tak se Tomáš s kolegou Honzou Richterem pouštějí do vyšetřování zločinu, po jehož vyřešení nikdo netouží.

Sdílet 0

Nakladatel
Voxi
datum vydání
7.03.2024
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
09:48:08

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka Kallyova registrovaný uživatel

    Detektivka z maloměsta. Celý příběh začíná prologem, který ve vás zůstane a občas se k němu při větvení děje v myšlenkách vracíte. Tušíte správně, že na děj bude mít podstatný vliv, ale stále se k němu obracíte s otázkou, kdy přijde jeho chvíle. Výborně rozvětvený příběh, kdy zdánlivě tušíte oč jde, aby Vám dějový zvrat vytřel pořádně zrak :) Sympatická dvojice vyšetřovatelů, uvěřitelná zápletka a postavy, jež všechny skrývají nějaké to tajemství. Čtivá kniha na pár večerů, doporučuji !

    Kniha, MOTTO, 2024, 9788026726029

  • 5 z 5 hvězdiček Eva Urbanová registrovaný uživatel

    Detektivní román z Příbrami. Tomáš a Honza, sympatický policejní vyšetřovatelé, kteří začnou vyšetřovat úmrtí malého muže v parku, který se 3 dny zpátky svěřoval svému známému policistovi. Na policii už ale nestihl přijít. Matěj tak přichází s prosbou více to prošetřit, protože Radek Robin nebyl ochlasta a umřel na selhání organismu s velkým procentem alkoholu v krvi. Přes kamarádku, Honzovu přítelkyni Emu se dozvídají víc. Protože měl obavy o svůj život, jde tělo na pitvu a rozjíždí se vyšetřování, které je zavede k firmě, kde Radek pracoval. Zároveň je tam ale i několik dalších linek. Tomáš má problémy i v osobním životě. Na jednom večírku potká mladou potvoru Julii a Lindu. Julie si vydíráním náhodných fotek přivydělává ke škole. Linda ji fotí. A pak je tu ještě bývalá závodní doktorka Pokorná, která měla na starosti zaměstnance firmy, kde Radek, zemřelý pracoval. Jeho bratr Martin a bývalá přítelkyně Dana. Moc se mi líbilo psaní příběhu. Postupně vše navazovalo, mátlo, bylo jasný jak to bude. Jenže autorka si s tím opravdu krásně prohrála, že to bylo nakonec vše úplně jinak a dokonalý. Styl psaní, postavy, prostředí. Vše krásně pospojované, čtivé, poučné. Například tím, co všechno si dokáží někteří lidi zjistit z internetu a použít proti Vám. Marně hledám něco, co bych vytkla, ale nic nemám. Skvělá detektivka. Děkuji a tleskám.

    Kniha, MOTTO, 2024, 9788026726029

  • 5 z 5 hvězdiček Nikuš Uživatel aplikace KDčko

    Super čtení. Vĕřit nebo nevěřit? A co dokáže jedna lež.

    Kniha, MOTTO, 2024, 9788026726029

  • 3 z 5 hvězdiček Megynka Uživatel aplikace KDčko

    V Příbrami se najde tělo, které na první pohled vypadá, že patří nějakému opilci, který prostě umrzl. Jenže zdání klame - a tak se Tomáš s Honzou pouští do vyšetřování. A aby toho nebylo málo, Tomášovi se do života začne plést jedno blonďaté neštěstí... . Příbram znám velice dobře, jelikož jsem tam chvíli bydlela, takže to bylo strašně fajn, číst o místech, která reálně znáte. Jinak mě kniha ale vlastně vůbec nezaujala, a to jsem se na ni tolik těšila... . První kapitola byla nadějná, ale tím to skončilo. Příběh mě nebavil, odhalení nebylo nijak zajímavé. Chyběl tomu úplně nějaký pocit, celkově mi to přišlo ploché. Navíc kniha obsahovala strašně moc jmen (a ještě navíc českých), jména tam měly i osoby, které jen tzv "prošly kolem", několikrát jsem si musela fakt vydechnout. . To mladé a blonďaté neštěstí mě tam vyloženě rozčilovalo, být to na mě, nejspíš bych ji hned udala, nebo jako manželka vyškrábala oči... No, ale to jen tak na okraj :). . Doporučuji jako průměrnou detektivku, ale jelikož má hodnocení opravdu vysoké, vím, že jsem nejspíš zase jen moc náročná.

    Kniha, MOTTO, 2024, 9788026726029

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Šimečková registrovaný uživatel

    Luxusní příběh, takový mnohovrstevnatý. Dceřinu kletbu považuji za nejlepší knihu autorky (ne, že by ty předtím byly špatné, ale měly tak zvláštně uťatý konec, kdy se policistům odebírá případ, který měli vyřešený). Tady je konec velmi zvláštní, když se ukáže, že pravdu měl policista. Co ale nejvíc oceňuji, je popis chování některých mladých lidí, pro které je klam, nemorálnost, lež, povrchnost, nezodpovědnost denním chlebem, vůbec nepřemýšlejí o důsledcích svého jednání a když jsou přistiženi, tak lžou bez skrupulí dál. A není rozdíl, zda pocházejí z funkční plné rodiny či z rodiny samoživitelů. Stejně tak autorka dobře vystihla nebezpečí sociálních sítí, kam lidí bez rozmyslu píší i velmi osobní údaje, které se stanou kořistí v rukou supů. Případ je pěkně rafinovaný, jen si myslím, že jednání policistů s dotyčnou mladou dámou mělo proběhnout jinak a oficiálně, aby se pak předešlo všemu, co následovalo. Doporučuji.

    Kniha, MOTTO, 2024, 9788026726029

  • 4 z 5 hvězdiček DeJa registrovaný uživatel

    Moje první kniha od této autorky a jsem mile překvapená. Ze začátku jsem byla trochu zmatená z velkého počtu jmen, každá postava, i ta co se tam jen mihla, měla jméno i příjmení a krátce o ní bylo něco řečeno, i když to vlastně nebylo vůbec podstatné. Ale zvykla jsem si na to. Jinak je kniha velmi čtivá, vyšetřovatelé sympatičtí, příběh zajímavý. Na začátku je prolog, ve kterém se dozvíme příběh, o kterém víme, že bude nějak důležitý, na jeho roli v celém případu si musíme počkat až skoro na konec knihy, což je ale fajn. Zhruba od 3/4 knihy jsem už správně tušila, kdo to udělal a proč, ale nevadí mi to. Na české poměry velmi povedená a čtivá detektivka, určitě si přečtu i něco dalšího.

    Kniha, MOTTO, 2024, 9788026726029

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 389 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora