KAFOMETÍK Počasí

Učebnice

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Publikace KAFOMETÍK je soubor metodických a pracovních listů na téma POČASÍ, který přináší učitelkám mateřských škol dostatek námětů pro rozvoj dovedností dětí ve všech vzdělávacích oblastech dle RVP PV. Zároveň předložené náměty rozvíjejí matematickou i čtenářskou gramotnost, řeč, základní vědomosti týkající se přírody a přírodního prostředí,… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace KAFOMETÍK je soubor metodických a pracovních listů na téma POČASÍ, který přináší učitelkám mateřských škol dostatek námětů pro rozvoj dovedností dětí ve všech vzdělávacích oblastech dle RVP PV. Zároveň předložené náměty rozvíjejí matematickou i čtenářskou gramotnost, řeč, základní vědomosti týkající se přírody a přírodního prostředí, jemnou motoriku, pohybové dovednosti, fantazii a představivost.

V publikace najdete metodické náměty pro činnosti a aktivity z oblasti:

  • poznávací • pohybové • výtvarné • originální pohádkové příběhy
  • rozsáhlý sborník říkadel, básniček a písniček
  • 56 pracovních listů

Součástí souboru je rozsáhlý sborník říkadel, básniček a písniček. Vedle autorských textů zde mají místo i texty lidové a zlidovělé. Oddíl písniček je obohacen o originální písně Marie Kružíkové, které byly vytvořeny přímo pro tento soubor.
Z jednotlivých listů si snadno sestavíte vlastní tematický celek nebo projekt, který bude odpovídat zájmům a potřebám Vašich dětí. K jednoduché manipulaci se souborem přispívá i formát publikace - volné řazení listů v originálních kartonových deskách, což umožňuje jejich snadné kopírování.

Náměty jsou využitelné po celý školní rok a podporují nenásilně také fantazii a představivost dětí.

Práci Vám usnadní jednoduché grafické ikonky, které obsahuje každý pracovní list. Poskytují informaci o věkové skupině, pro kterou je námět určen, současně také upozorňují na vzdělávací oblast, které se námět nejvíce dotýká. V praxi oceníte ikonky znázorňující druhy pomůcek, které si můžete připravit předem. Díky jednoduchosti zobrazení si pomůcky a potřeby podle obrázkových ikon snadno připraví děti samy. Pracovní listy s metodikou tvoří ucelený pedagogický materiál pro mnohostranné využití v praxi.

Sdílet 0

Nakladatel
Infra
jazyk
čeština
Počet stran
108
isbn
978-80-86666-40-2
Vazba
volné listy
ean
9788086666402

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 310 Kč Nápověda
Další knihy autora