Zákon o kybernetické bezpečnosti pro organizace - Implementace nových povinností do praxe
Zákon o kybernetické bezpečnosti pro organizace - Implementace nových povinností do praxe - Luděk Nezmar Nedostupné

Zákon o kybernetické bezpečnosti pro organizace - Implementace nových povinností do praxe

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Velká novela k 1. 1. 2018! Týká se všech organizací, kterým záleží na datech a informacích. Povinně se týká všech, kteří provozují významné nebo kritické systémy  - nemocnic, úřadů, energetiky a vodohospodářství, soudů, armády a policie, organizací, u nichž by ochromení činnosti vedlo k významnému dopadu na lidi,… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Velká novela k 1. 1. 2018! Týká se všech organizací, kterým záleží na datech a informacích. Povinně se týká všech, kteří provozují významné nebo kritické systémy  - nemocnic, úřadů, energetiky a vodohospodářství, soudů, armády a policie, organizací, u nichž by ochromení činnosti vedlo k významnému dopadu na lidi, všech, kteří spadají pod zákon o kybernetické bezpečnosti.

Bezpečnost informací nemusí být komplikovaná. Zranitelnost kybernetickými útoky může být výrazně snížena, pokud jsou praktikovány základy bezpečnosti. Jasné porozumění základům může pomoci zajistit, aby byly zavedeny přiměřené ochranné a dohledové kontroly a aby byl vytvořen pevný základ bezpečnosti informací. Publikace bude zahrnovat koncepty a kontroly dle nejmodernějších metod. Je dobrým základem pro ty, kteří jsou v této oblasti nováčci a zkušeným připomene dobré praktiky.

Kniha je určena těm, kteří jsou pověřeni vytvořením, vedením, podporou nebo zdokonalením systému kybernetické bezpečnosti organizace. Cílem je pomoci rozptýlit některé nejasnosti, které mohou být způsobeny zaváděním osvědčených postupů v oblasti kybernetické bezpečnosti. Bezpečnostní prvky, budou popsány tak, aby i laik pochopil o co se jedná. Čtenáři pomůže zjistit, které klíčové prvky jsou pro organizaci nejvhodnější. Schopnost manažera kybernetické bezpečnosti spočívá jak na jeho zkušenostech, zdrojích, které má k dispozici, ale také na míře podpory, kterou má od vedení.

Čtení této publikace poskytne odborníkům v oblasti kybernetické bezpečnosti osvědčené postupy nezbytné k odhalení a zmírnění běžných i sofistikovaných útoků. Vytvoření solidního základu pro zabezpečení informací v rámci organizace a nemusí být nutně komplikované. Toho lze dosáhnout použitím základů kybernetické bezpečnosti popsaných v této publikaci.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
datum vydání
30.04.2021
ean
9788027108992
Počet stran
304
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
isbn
978-80-271-0899-2

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda