Violets
Violets - Kyung-sook Shin Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

South Korea, 1970. San is a lonely child, ostracised from her community. She soon finds a friend in a girl called Namae, until one afternoon changes everything.Following a moment of intimacy in a minari field, Namae violently rejects San, setting her on a troubling path. We next meet San, aged twenty-two, when she happens upon a job at a flower… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

South Korea, 1970. San is a lonely child, ostracised from her community. She soon finds a friend in a girl called Namae, until one afternoon changes everything.

Following a moment of intimacy in a minari field, Namae violently rejects San, setting her on a troubling path. We next meet San, aged twenty-two, when she happens upon a job at a flower shop in Seoul's bustling city centre. Over the course of one hazy, volatile summer, San is introduced to a curious cast of characters - the mute shop owner, a brash co-worker, kind farmers and aggressive customers - and fuelled by a quiet desperation to jump-start her life, she plunges headfirst into obsession with a passing magazine photographer.

Throughout it all, San's moment with Namae continues to linger in the back of her mind. A story of thwarted desire, misogyny and erasure, Violets reveals the high stakes involved in one woman's desperate search for both autonomy and attachment in an unforgiving society.

Sdílet 0

Nakladatel
Orion
Rozměr
130 x 198 x 20
jazyk
angličtina
Počet stran
212
Vydání
1
isbn
978-1-4746-2356-8
Vazba
měkká vazba
datum vydání
14.03.2024
ean
9781474623568

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 268 Kč Nápověda