Trable
Trable - Samantha Towle Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Mia Monroeová nikdy neměla lehký život. Když se konečně osamostatnila, myslela si, že všechno bude jednodušší. Ale nebylo… Teď prchá před člověkem, kterého nechce už nikdy vidět. Utíká před minulostí, o níž se nesmí nikdo dozvědět. Zoufale se snaží najít lásku, o které dosud jen snila. Jordan Matthews naopak bere všechno na lehkou váhu. Má rád… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mia Monroeová nikdy neměla lehký život. Když se konečně osamostatnila, myslela si, že všechno bude jednodušší. Ale nebylo… Teď prchá před člověkem, kterého nechce už nikdy vidět. Utíká před minulostí, o níž se nesmí nikdo dozvědět. Zoufale se snaží najít lásku, o které dosud jen snila. Jordan Matthews naopak bere všechno na lehkou váhu. Má rád ženy, jednoduchý, uvolněný a bezproblémový život. Jenže pak potká Miu… zlomenou, zdeptanou a s takovou přítěží, jež je na jednoho člověka příliš. Čím více tuto dívku poznává, zjišťuje, že poprvé chce někomu pomoct. Že touží dozvědět se o ní víc. Když Mia poprvé uvidí Jordana, říká si, že je to přesně typ člověka, s nímž nechce mít nic společného: potetovaný drsňák, který vydělává peníze pokerem a po barech sbírá jednu ženskou za druhou. Jak je tedy možné, že se do něj zamilovala? Jenže pak ji minulost, před níž utekla, začíná rychle dostihovat: Neboť jestliže před něčím utíkáte, musíte se jednou zastavit… …a když se zastavíte, udeří na vás minulost plnou silou.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
Rozměr
132 x 204 x 38
isbn
978-80-7384-967-2
Počet stran
384
datum vydání
1.09.2014
ean
9788073849672
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 16 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Lee registrovaný uživatel

    Fíha... Co to jako je? Po přečtení River Wilda, jsem myslela, že je autorčina nejlepší kniha. Ale teď musím za sebe říct, že kniha Trable tomu celkem konkuruje. Vůbec jsem netušila, kam se bude dej dál vyvíjet. Měla jsem nějaké představy, ale všechny byli vedle. S. Towel má tendenci vždy totálně vyvrcholit dramatickou zápletku v poslední části knihy. Stejně jako u Wilda i tady jsem nestíhala ke konci číst, jak rychle jsem chtěla vědět, co bude dál a běhala očima po řádcích. Šílený. Do Mii se zamilujete hned, má skvělou povahu. Do Jordana se zamilujete po chvíli taky, ale pokud jako já nečtete moc anotace, tak budete zcela překvapeni, kam se děj vyvine a co se odehraje. Mám ráda takovéto knihy, kdy nemůžu přestat číst ani myslet na postavy a přemýšlet, jak bych zareagovala já v jejich situaci. Knihy, kdy čtu, čtu a najednou jsem na konci. "Bolest, kterou si nesete z minulosti, nikdy nezmizí. Jediné, co můžete udělat, je najít způsob, jak se s ní vyrovnat. A budoucnost... všechny naděje a přísliby... to je to, co vás drží na vodou a posunuje kupředu. To, co vás vyvede z temnoty." "Ne každý, kdo bloudí, je ztracený."

    Kniha, Baronet, 2014, 9788073849672

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Hušková registrovaný uživatel

    Kniha se moc příjemně četla. Konec jsem teda nečekala. Skvělá kniha.

    Kniha, Baronet, 2014, 9788073849672

  • 3 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel

    Krásný příběh, od autorky se mi tato kniha líbila zatím nejvíce ze všech. Četla jsem jej sice už před delší dobou, ale pamatuji si, že jsem se od něj nemohla odtrhnout. Sice se v něm našlo pár ne zrovna uveřitelných věcí, ale to se dalo přehlédnout :)

    Kniha, Baronet, 2014, 9788073849672

  • 5 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    Krásný záhadný příběh. Konec napínavý a nečekaný.

    Kniha, Baronet, 2014, 9788073849672

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana L. registrovaný uživatel

    Kniha na každé stránce něčím překvapí, jednou je to maličkost, podruhé zásadně ovlivní další děj. Navíc se příjemně čte, což je další její plus.

    Kniha, Baronet, 2014, 9788073849672

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora