• Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Z dobrodruhova napínavého popisu se vám bude tajit dech, a i v teple domova si radši zajdete pro tlustší ponožky, aby vám nehrozila amputace prstů kvůli omrzlinám. Mimo jiné, se v autobiografii dozvíte, jaké je skutečné Bearovo křestní jméno (asi vás napadlo, že se nejmenuje Medvěd). Nakouknete do jeho soukromého života mimo televizní kamery. A prozradí vám, co ho pohání a dává sílu překonávat ty nejtěžší překážky

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Perfektní kniha kterou jsem přečetl jedním dechem.Beara mam rad a jeho dětství,dospívání bylo vtipně,moudře a napínavě sepsáno

    Kniha, Jota, 2018, 9788075653352

  • 5 z 5 hvězdiček Martin Šuster registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Bear je neskutečně odvážný a velký člověk. Ohromně ho oceňuji za jeho činy, které v životě dokázal. Do knihy jsem se doslova ponořil! Nejsem žádný velký čtenář, ale musím říct, že četba tohoto neuvěřitelného životního příběhu mě úplně vcucla a rázem jsem byl neustále přilepen u knihy. Všichni známe Beara jako člověka co dělá nemožné věci, riskuje se životem, pojídá nemožné a člověk si o něm říká, že snad nemá žádný pud sebezáchovy a strach. V knize však čtenář zjistí, že je úplně normální člověk (je pravda, že se spoustu štěstím). Pro to, kde je dnes musel spoustu obětovat a jeho cesta až sem byla hodně bolestivá. Bear je normální člověk, který má svou rodinu a své soukromí, které v knize trochu pootevřel. Kniha mi na něho dala úplně jiný náhled a myslím si, že mě i určitým způsobem dokázala v životě motivovat.

    Kniha, Jota, 2018, 9788075653352

  • 5 z 5 hvězdiček Roman Školoud registrovaný uživatel

    Knihu Beara jsem jedním dechem přečetl asi za tři dny. Nebylo možno se od ní odtrhnout. Popisuje defakto celý svůj život, od dětství, rodiny po školu a jeho výběr do S.A.S. Třešničkou na dortu bylo potom vyprávění o výstupu na Everest, který zdolal jako nejmladší Brit. Povinná četba každého z fanoušků, troufám si říct i lidí, kteří Beara moc neznají.

    Kniha, Jota, 2018, 9788075653352

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika K. registrovaný uživatel

    Knížku jsem přečetla za dva dny. Je velmi dobře napsaná a ačkoli se jedná o autobiografii i napínavá:-) Beara máme doma rádi, ale rád si jí přečte i někdo, kdo o něm nikdy neslyšel. Za mě super.

    Kniha, Jota, 2018, 9788075653352