• Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Penelope Bloom rozhodně umí chodit v oblíbeném žánru knižní romantické komedie. Její série „Objekty touhy“ mě dostala pro své vtipné, romantické, místy trochu peprné, ale především parádně odpočinkové příběhy. Musím přiznat, že ani druhá série s názvem „Můj tak trochu utajený románek“ na tom nebyla jinak. Přirozeně jsem proto s chutí sáhla po novince „Jenom ne Rich“. Příběh tří super bohatých a sexy bratrů Kingových a tří nejlepších kamarádek mi znělo jako něco, co chci v létě číst. S ohledem na mou předchozí kladnou zkušenost s autorčinou tvorbou jsem po knize okamžitě skočila.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 150 hodnocení čtenářů

47× 5 hvězdiček 53× 4 hvězdičky 32× 3 hvězdičky 14× 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 3.7 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Petra Pecníkova registrovaný uživatel

    Na tuto knihu jsem se těšila,ale za mě spíše zklamaní

    E-kniha, Red, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček @books_by_dee registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka sleduje Kiru, která si se dvěma kamarádkami před 7 lety slíbily, že si ani jedna nezačne s bratry Kingovými. Po 7 letech se však bratři rozhodnou vrátit do své rodné vísky a hned první den v nové práci se u Kiry objeví jeden z bratrů, Richard. A právě jeho milovala na střední škole. Kiře kdysi dávno ublížil, a tak se ho snaží odmítat a nevšímat se jeho dokonalé image. Dokáže mu ale odolat? Já se řadím k tomu táboru, který knížky Penelope má rád. 😍Ano jsou to takové krátké nenáročné romanťárny, ale mě vždy splní to, pro co si přijdu a tohle jsem měla i u Riche. Autorka je u nás známá především kvůli sérii Objekt touhy (Banán, Třešničky…🍌🍒), ale já obzvlášť mám ráda její sérii Můj (tak trochu) komický románek. 😍 Tu přímo miluju. Ale teď tady začínáme s novou sérií Jenom ne…, která je o 3 šíleně bohatých bratrech Kingových, kteří se vrací do rodné vesnice, kde mají nevyřízené účty se 3 kamarádkami. První díl série byl vtipný, romantický, svižný a mě to celkově bavilo. 😀 Jsem ráda za 2 POV. Miluju když je chlap posedlý a chce udělat vše co může, aby dostal, co chce a když se k tomu přidá pár milionů dolarů💸, tak i Rich dokáže dělat zázraky, jako třeba výlet soukromým letadlem.✈️ Samozřejmě nebylo to úplně dokonalé. Vadilo mě chování kamarádek (jako kdyby jim bylo 15), neschopnost postav komunikovat (to v knížkách nesnáším), jeho rodiče (dlouho jsem nezažila takové imbecily) a trošku ta reálnost celého příběhy (ale jsme v knížkách). 🤷‍♀️ Taky víc té erotiky by tomu neublížilo. U Penelope jsem čekala víc jak 2 žhavé scény. 🔥 Když jsem dočetla knížku, uvědomila jsem si, že jsem vlastně zase spokojená a dostala jsem, co jsem od knížky dostala, proto to hodnocení – je to takové 3.75-4.00🌟. Což je u mě vlastně taková klasika, co se týká Penelope. Já už se teď těším na 2. díl Jenom ne Cade, protože právě Cade mě z bratrů přišel nesympatičtější.

    Kniha, Red, 2023, 9788027711987

  • 5 z 5 hvězdiček Strawberry Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Klasika bohatý pán božský a holka z maloměsta. Krásné, romantické story s nádechem drsného sexu. Velice dobře se četla. Určitě doporučuji!

    E-kniha, Red, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček Kely Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Pěkný příběh, příjemné čtení, ale měla i lepší příběhy

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Kubíčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tohle byla pecka. Neměla jsem vůbec žádná očekávání. A super. Je to taková jednohubka. Ale čte se to tak samo, že mám pocit, jako bych shledla film. Takhle rychle se to četlo a takhle rychle jsem to zhltla. Jsem naprosto spokojena. Postavy nejsou nijak komplikované, nejsou tu žádná tajemná backstory, žádný velezlom. Prostě se jen vezete a je to fajn. Ale co musím vypíchnout. Dlouho jsem se upřímně nezasmala nad knížkou. Ne jen usmála, ale fakt zasmála. (malý spoiler: Kiřin tanec) musela jsem si to přečíst dvakrát. Takže za mě super. Miluju komplikovaný příběhy, ale tohle jako oddechovka, doporučuji všem. A ráda si přečtu další díl. Podle toho, co je to za bratra to může být ještě vtipnejsi.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 2 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Postavy se chovaly na 15 let a ne na 25 jak píše autorka.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 2 z 5 hvězdiček Diana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě velké nudné zklamání :-( další ze série už si určitě nekoupím.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 1 z 5 hvězdiček Michaela Mikešová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příšerná nuda a cringe “vtipy”/situace, mělo to být DNF tohle bylo moc už i na tenhle žánr.

    Kniha, Red, 2023, 9788027711987

  • 4 z 5 hvězdiček Adéla Jančová registrovaný uživatel

    Líbí se mi nápad knihy, ale podle mě je v některých pasážích až moc dětinská. Knihu, jako takovou jsem přečetla za dva večery, bavila mě, ale jakmile jsem se dostávala ke konci, tak mi přišlo, že kniha byla až moc zrychlená. Dle mého to autorka mohla klidně ještě trochu rozepsal.

    Kniha, Red, 2023, 9788027711987

  • 1 z 5 hvězdiček Ann registrovaný uživatel

    Hrůza. Ani jsem knihu nedočetla...

    Kniha, Red, 2023, 9788027711987

  • 2 z 5 hvězdiček Veronika Smrčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Upřímně moc mě to nebavilo, klasicky wattpad story

    Kniha, Red, 2023, 9788027711987

  • 3 z 5 hvězdiček Karin registrovaný uživatel

    Knížka spíš průměrná. Chyběl tomu nějaký náboj, jiskra, humor. Pokud jste milovníci standardního romantického příběhu, pak se vám bude líbit. Pokud od knížky čekáte, že vás vtáhne a nepůjdete kvůli ní spát, tak zvolte spíš Její třešničky. Zkrátka nenadchne a neurazí

    Kniha, Red, 2023, 9788027711987

  • 5 z 5 hvězdiček Nikola Soukupová registrovaný uživatel

    Skvělá kniha ! Je tam krásný prostor pro humor , erotické chvilky i lehce napínavé části. Kniha mě velmi ochromila a těším se na další díl

    Kniha, Red, 2023, 9788027711987

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel

    Tahle kniha mě neskutečně bavila! Poslední díly v sérii Objekty touhy (Jeho banán…) mi nepřišly tolik vtipné, ale tady byl slovník Penelope v plné kráse. Nejlepší scény pro mě byly s bratry. Nemůžu se dočkat na knihu Cadea a brýlovského Nicka. Stačilo pár stránek a milovala jsem všechny. Jediné co mi malinko vadilo bylo za mě přeskakování v ději nebo jakože se “rozešli” i když spolu vlastně nechodili. Za mě jednoduchá, příjemná, oddechová kniha, kterou jsem po dlouhé době přečetla za dva dny a nemohla se odtrhnout.

    Kniha, Red, 2023, 9788027711987

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Kaluzikova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Celkem dobrá zápletka. Děj se posouvá plynule, i když místy byli nudné části. Celkově bych knihu ohodnotila jako fajn oddechová část večera.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Sabina Poláková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Vtipná a moc dobrá knížka. Moc hezké počtení ❤️

    Kniha, Red, 2023, 9788027711987

  • 4 z 5 hvězdiček Nikol registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížku jsem přečetla skoro jedním hltem, byla vtipná a hodně dobře se četla. Smala jsem se i měla na krajíčků. Moc se mi libila jako všechny knížky od Penelope Bloom.

    Kniha, Red, 2023, 9788027711987

  • 1 z 5 hvězdiček Radka Gildein registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha mi přišla hrozně nezáživná, poutavé části jsou jen v momentě, kdy nejde o hlavní postavy této knihy. Odložila jsem ji tolikrát, že ji ani nemám v plánu dočíst.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 1 z 5 hvězdiček Kateřina Strakošová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Z knížky jsem bohužel byla zklamaná, děj nezáživný a zrychlený.Konverzace mezi postavami byly někdy až moc dlouhé a skoro o ničem,jako kdyby se bavily puberťáci a ne dospělí.Podruhé už si tuto knihu nepřečtu.

    Kniha, Red, 2023, 9788027711987

  • 5 z 5 hvězdiček Dominika Abbrentová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasná knížka. Doporučuji.

    Kniha, Red, 2023, 9788027711987