Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 73 hodnocení čtenářů

36× 5 hvězdiček 16× 4 hvězdičky 19× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Kateřina Flajšmanová registrovaný uživatel

    Je tu velké finále série Koncovka. Od Věže jsem měla poměrně velká očekávání, protože jsem byla moc zvědavá, jaká tajemství se konečně dočkají odhalení. Místo toho na mě čekalo jedno velké zklamání. Hned na úvod si dovolím říct, že autorka přišla rozhodně se zajímavým námětem. Mně osobně šachová tématika opravdu zaujala a musím říct, že i první dva díly série mě poměrně dost bavily. Jasně, jedná se o erotickou literaturu, takže člověk nemůže očekávat mistrovské literární dílo, ale rozjezd byl poměrně zajímavý. Bohužel s každým dílem šlo zpracování od desíti k pěti a nezachránil to ani jinak celkem čtivý styl autorčina psaní. Hlavní problém vidím v samotných hlavních postavách. Avery mi od začátku úplně nesedla a předchozí díly hodně táhl Gabriel, nicméně i v tomto díle jsem si několikrát ťukala na hlavu, jestli jsou obě postavy normální. Jejich rozhovory byly úplně na hlavu, plné neustálého protiřečení. Navíc, na to, že se jedná o erotickou literaturu, tak se nedá říct, že by autorka byla zrovna úplná přebornice v psaní sexuálních scén. Věčné oslovení Malá Panno opravdu žádný rajc neudělá. Nejhorší je, že tyto směšné debaty a niterné myšlenky musí čtenář protrpět pomalu polovinu knihy. Když už se konečně chystá odhalení velkého tajemství a vy se začnete těšit, jak celý příběh dopadne, autorka vše vyřeší tak směšným způsobem, že se nestačíte ani podivit a je všemu konec. Aby toho nebylo málo, snažila se to občas ozvláštnit řeckou a římskou mytologií. Proč ne, říkáte si? Já s tím taky normálně nemám problém, ale tady to bylo použito úplně zbytečně. Nejlepší mi přišla hláška Gabriela, že Avery je nejchytřejší žena, kterou kdy poznal. Chudáček malý, fakt mi ho bylo líto, protože podle mého názoru je Avery jedna z nejhloupějších hlavních hrdinek, o kterých jsem v poslední době četla. Pochvalu si rozhodně zaslouží námět knihy a již zmíněná šachová tematika. Zpracování sice není nejpovedenější a pokud odhlédnu od věcí, které mi na knize vadily, tak se to četlo celkem dobře. Bohužel to knihu nezachrání a za mě je tak Věž poměrně velkým zklamáním. Hodnotím 2/5 Moc děkuji @sberatelka.knih a @knihydobrovsky za poskytnutí recenzního výtisku a možnost si knihu přečíst.

    Kniha, Red, 2023, 9788027703289

  • 5 z 5 hvězdiček Teri Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Jako zakončení trilogie s názvem Koncovka musím říct....tohle byla za mě PECKA! Kniha byla stále plná tajemna, až do konce a to se mi líbilo. Nechyběly ani sexy scény, kterých nebylo tolik, ale myslím, že to vůbec nevadilo, právě naopak. Miluju mystery a tohle za mě byl erotický román se vším všudy. Rozhodně příběh Avery a Gabriela doporučuji všemi deseti!

    Kniha, Red, 2023, 9788027703289

  • 3 z 5 hvězdiček @virgo_books registrovaný uživatel

    Závěrečný díl této série byl pro mě asi nejvíce čtivý. Bylo tam ale nejméně zvratů a něčeho, čím by se děj pohnul kupředu. Nejprve jsem tomu chtěla dát nejlepší hodnocení z celé série, ale čím víc nad tím přemýšlím, tím víc přicházím na věci, které bych knize vytkla. Není tam úplně moc akce, ta je tam spíš ke konci, ale mně to ubíhalo rychle a měla jsem to za chvilku přečtené. Dozvěděli jsme se zase něco málo o minulosti Avery a ke konci bylo jedno menší odhalení. To bylo za mě ale docela moc. Autorka to asi maličko přehnala. Dostali jsme odpovědi na otázky z předchozích dílů a konečně se to celé nějak uzavřelo. Musím říct, že mě Gabriel začal štvát s tou jeho přezdívku pro Avery, ale nějak jsem to přecházela. Celkově sérii hodnotím jako menší nadprůměr. Mně se série četla dobře a chtěla jsem vědět, jak to vlastně celé skončí. Asi si ji znovu nepřečtu, ale čtení to bylo fajn. 3/5⭐ Za knihu moc děkuji @sberatelka.knih a @knihydobrovsky

    Kniha, Red, 2023, 9788027703289

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Šlachtová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Vyvrcholení série... Četla se jedním dechem.

    Kniha, Red, 2023, 9788027703289

  • 3 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Chtěla jsem vědět jak ten příběh skončí...ale musím říct, že poslední díl byl pro mě nejslabší. Jak zmiňovala většina, to oslovení "Malá panno" mi už taky dost vadilo.

    Kniha, Red, 2023, 9788027703289

  • 4 z 5 hvězdiček Pavla Nováková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Musím říct, že celá série se mi moc líbila. Nicméně mi trochu vadí tihle “mačo” hrdinové, kteří mají problém se sebekontrolu. Nicméně děj této knížky mě lehce překvapil.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 3 z 5 hvězdiček Hana Hauptig registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Oproti předešlým dílům je tento slabý článek.

    Kniha, Red, 2023, 9788027703289

  • 4 z 5 hvězdiček Monika Marková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Čekala jsem od toho vic, nekde bylo az prilis zbytecne omáčky. Ale postavy jsou sympatické a erotické sceny nechyběly. Kratke kapitoly se cetly jedním dechem. Nakonec to nebylo zas tak tragické.

    Kniha, Red, 2023, 9788027703289

  • 5 z 5 hvězdiček Marti registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    A mě se Věž líbila moc, přečteno za jeden den. Fakt jsem se na ni těšila, protože předešlé díly nadchly hodně. Na celé sérii oceňuji děj, napětí, erotických scén je tak akorát. Napsáno pěkným stylem , některé irituje oslovení ,,malá panno" to mě tedy vůbec nerušilo, lidé si říkají různě. V žánru erotických románů skutečně pěkná série. Už se těším na další díl.

    Kniha, Red, 2023, 9788027703289

  • 3 z 5 hvězdiček Hatshepsut registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Závěr série už byl dost temný, šílený a to doslova, přesto si autorka umí udržet svým psaním pozornost čtenáře. Celou sérii jsem přečetla během dvou dnů. Za řeckou mytologii a šachovou tématiku určitě bod. Pandora byla první žena stvořená bohy. Zeus nařídil, že má být vytvarována z hlíny. Její stvoření bylo trestem za Prométheovu krádež ohně. V tomto smyslu byla její zvědavost předem daná, byla součástí jejího osudu.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Táňa Gottwaldová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Za mě nejlepší díl, nebyla jediná stránka která by mě nebavila. Všechny emoce jsem prožívala s oběma postavami a málo který konec knihy mě baví, tento byl skvělý a napínavý až do konce !

    Kniha, Red, 2023, 9788027703289

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea Lettnerova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se četla pěkně. Závěr pěkný. Doporučuji celou sérii. Jsem zvědavá na pokračování, co bude s dalšími postavami.

    Kniha, Red, 2023, 9788027703289

  • 2 z 5 hvězdiček Literarytwins (Petra) registrovaný uživatel

    Skye Warren vtrhla svou knihou Pěšec na náš trh erotické literatury a zaujala poměrně veliké množství zdejších čtenářů, mě nevyjímaje. Její příběh byl poměrně originální a krásně ho osvěžovalo zakomponování řecké mytologie a šachové tematiky. Jenže jak jsme prvním dílem vyjeli na horské dráze vzhůru, Jezdec mě zase hodně rychle vrátil nohami na zem. Byla to pro mě prudká jízda kvalitou dolů. Opravdu jsem doufala, že věží bychom se mohli na této cestě opět dostat vzhůru na vrchol a zachránit tak celkový dojem z celé série. Bohužel se však velké finále nekonalo. Naopak vozík z dráhy tentokrát zcela vykolejil. Hlavní hrdinka Avery mi přišla, že je opravdu blázen. Nebylo tomu však z důvodů, kterých se sama obávala. V jednu chvíli tvrdila A a vzápětí konala B. Ze závěru Jezdce jsme čekali velkou zápletku a tajemství. Zhruba do dvou třetin knihy však čteme pouze myšlenkové pochody Avery doplněné o pokusy filozofování. Nic neříkající omáčka, která vás sune slimáčím tempem do konce. V momentě, kdy se tam konečně začne něco dít a my lapíme padoucha a odhalíme podivné a záhadné hlasy, Avery zasáhne a její srdce by s tím nedokázalo žít. A já se ptám, to jako vážně? Opravdu jsme celou knihu čekali na tohle? Zápletka měla poměrně slušná potenciál a celkově i nápad této série. Bohužel však zůstal absolutně nevyužitý. Autorka to podle mě ne úplně šťastně uchopila a výsledné zpracování tomu značně odpovídalo. Největší korunu tomu už pak dodalo neustále omílané oslovení "Malá Panno". Ne už opravdu ne, děkuji, Gabrieli. A vzhledem k tomu, že jde o erotickou literaturu, vyjádřím se ještě k erotickým scénám, a to krátce. To bylo strašné. No, posuďte sami. “Tu druhou část rozptyluje jeho ruka, kterou mi sjíždí dolů po bříšku. Níž a níž, až k chumáčku chloupků, které mi narostly, co jsem ležela v posteli. Každodenní hygiena nezahrnovala holení a já si najednou plně uvědomím ten přirozený stav mého těla. Nezdá se, že by se mu to hnusilo. Jeho pták se mi opírá zespodu do zadečku, když mezi prsty probírá ty jemné kudrliny. Hladí mě bez naléhavosti, skoro jako nějaké zvířátko, jako by to mohl dělat celé hodiny, nebo dokonce dny.” Jediná škoda, že tato série má tak nádherné obálky. Za ni a za celkový prvotní nápad zápletky dávám body do hodnocení, zbytek pro mě bylo bohužel zklamání.

    Kniha, Red, 2023, 9788027703289

  • 5 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    četla jsem všechny díly, přesto, úžasné, přečetla jsem za dva dny.

    Kniha, Red, 2023, 9788027703289