Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 34 hodnocení čtenářů

29× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel

    Nechápu, že jsem celou tuto sérii zvládla za tři dny neboli každá kniha na jeden večer. Další kniha od které se člověk jen tak neodtrhne. Na Vaughna jsem se těšila celou sérii a vlastně už od té minulé. Zamilovala jsem se do Viciouse a věděla jsem, že s jeho synem to nebude jinak. Další krásná kniha s dokonalým příběhem od této autorky. PS: druhý díl Zlomený rytíř je přesto všechno moje uplakaná srdcovka

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918011

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Příběh Vaughna a Lenore se hodně podobá příběhu jeho otce. Prvně dotyčnou terorizuje, přitom k ní má majetnický vztah a nakonec se do ní zamiluje. Jako ve všech dílech Hříšníků jsou tady studenti k sobě poměně krutí. Tihle dva jsou navíc oba trochu cvoci. Ale jejich vztah jim pomůže se vyrovnat s jejich problémy. Knížky od Shenové mají vždycky silný příběh, ale málokdy je to romantická oddechovka. Tady to není jiné.

    E-kniha, Baronet, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Nikola Nerudová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Ano přečtě si serie hříšníci a hříšníci: nová generace. Jsou alespoň za mne výborné čtivé knihy které mají překvapivý děj. Žádnou z knih jsem nečetla déle jak dva dny. Ani rozlobený bůh není výjimka. I se mi libi že jsou zde kapitoly psane z pohledu původních hříšníkům tedy rodičům.

    E-kniha, Baronet, 2022,