Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Mazuchová registrovaný uživatel

    Kniha sama o sobě se mi četla skvěle. Nepatří k žádným bichlím, a proto ji budete mít za krátko přečtenou. Děj se odehrává v prostředí, které jsem si dokázala lehce promítnout. Sám autor tvrdí, že se děj odehrává v blízké budoucnosti, nicméně spousta témat v knize je aktuálních. Nejvíce jsem si užila druhou polovinu knihy, která je mi blízká kriminální částí. O zvraty není nouze. Kniha má pozvolný rozjezd až ke stránkám nabitých akcí. Celá kniha ve mne vyvolala až nenávistné emoce,ale kniha je tak psaná a tak je to v pořádku. Neskutečně jsem si knihu užila a můžu ji s klidným srdcem doporučit.

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076504721

  • 5 z 5 hvězdiček lamahe registrovaný uživatel

    Kniha mě úplně pohltila, přečetl jsem jedním dechem a ještě po týdnu nad ní přemýšlím, což se mi běžně nestává... Mohlo by se tady něco takového opravdu stát? Před covidem bych jasně odpověděl, že ne, jsme přece liberální země... Dnes jsem už větší skeptik. Těším se na další knihy tohoto autora a doporučuji, kudy chodím :)

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076504721

  • 5 z 5 hvězdiček Pavlína registrovaný uživatel

    Prvotina autora pojednává o gay tematice, životě v pohraničí a náhodných setkáních, která váš život mohou ovlivnit. Každý se v některé z postav najde a pochopí, co prožívají a cítí. Krimi stránka byla dobře zakomponovaná a já se zatajeným dechem doufala, že má oblíbená postava přežije....:) Knihu doporučuji!

    Kniha, Pointa, 2021, 9788076504721