• Helena Kubelková Helena Kubelková

    Asi jsem ještě nikdy nečetla knihu s tak silným začátkem. Každá věta věnovaná domácímu násilí se do mě zarývala hlouběji a hlouběji a já jsem doufala, že už to nebudu muset číst, protože mi z toho bylo vážně úzko. To je ovšem známka dobře napsané knihy, když vás dokáže takhle vtáhnout.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 186 hodnocení čtenářů

144× 5 hvězdiček 28× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Fikáčková registrovaný uživatel

    Toto byla moje třicátá knížka, kterou jsem v posledních 4 měsících přečetla. Zaujal mě druhý díl ukázkou až pak jsem zjistila, že je i první. Knížku jsem přečetla za jeden den a můžu říct, že jsem u knížky nikdy nebrečela. Ale u téhle knížky jsem měla pořad uslzené oči. Neskutečně silný příběh a jako matka 3 leteho syna jsem prožívala vše s hlavní hrdinkou. Moc knížku doporučuji.

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Aneta Dunková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Úžasná kniha, plná emocí. Těším se na další díl, doufám, že bude brzy

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Strawberry Uživatel aplikace KDčko

    Přečteno za jeden den. Respektivě za pár hodin s pauzama. Příběh mě moc ohromil. Připomnělo mi to mě samotnou. Těším se na další díl, ikdyž už to nebude o Lilce, ale její kamarádce Malvíně. Všem jen přeji štěstí a lásku.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Renata B. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super knížka, nádhera, přečteno jedním dechem a taky jsem si párkrát pořádně zabrečela.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Klára Buchtová registrovaný uživatel

    Přečtenou jsem ji měla skoro za 3 dny , jak mě děj tě knížky dostal. Měla jsem plno emocí během a i po přečtení knížky . Pohltilo mě to a než jsem si koupila další díl hodně jsem nad tím přemýšlela

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Marie Lipšová registrovaný uživatel

    Jsem knihomolka a mám spoustu oblíbených knih a tahle patří mezi ně. Přiznám se že jsem tu knížku měla dlouho vyhlídlou a dlouho jsem nákup oddalovala s tím že to bude hrozný že se mi líbit nebude, ale opak byl pravdou nemohla jsem se od knížky odpoutat. Tolik emocí co tam bylo které mě donutili i k pláči. No určitě nebudu váhat a konečně si koupím bez rozmýšlení a Malvínu s Jasmínou věřím že budou stejně dobré jako Liliana

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Štorková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Silný příběh o domácím násilí, nemocném dítěti, nacházení sebe sama, lásce, přátelství. Poslední stránky byly trochu zvláštní, třeba že najednou uběhl měsíc od předchozí kapitoly, což bylo napsáno až po chvíli a tak, ale jinak se to četlo hezky. Mat zezačátku takový bručoun a pak jak se změnil :) Za mě krásná obálka knihy, zaujala mě na první pohled

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta Šilerová registrovaný uživatel

    Silný příběh, plný emocí, které vás nenechají chladné. Smutně, zároveň krásné. Tohle jsem nečekala,po dlouhé době příběh, který v mém vnitru zanechal pocity,dojmy apod.

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Smolíková registrovaný uživatel

    Knížka se mi líbila, byla z prostředí, které mi není úplně blízké a proto mě zaujala. Hrdinka si prochází těžkými situacemi, ale postupně začíná důvěřovat těm, co se jí snaží pomoct a užívá si toho hezkého, co jí život nabízí,třeba tetování a vztah s tatérem.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Věra Nováková registrovaný uživatel

    Knihu jsem dostala jako dárek k nákupu. Podle obálky jsem ji odsoudila na ženský román plný romantiky a vzala jsem ji hned ke čtení, abych "to měla za sebou". Ovšem hned po pár stránkách jsem byla vyvedena z omylu. Tak to byla síla. Chvílemi jsem zatínala zuby vzteky, jak je tohle možné a chvílemi jsem pro slzy neviděla na stránky. Anna Szafranská mě zvoleným tématem velmi překvapila. Víc takových knih, aby ženy pochopily, že si nemusí nechat všechno líbit, že se mohou a musí bránit! (pravda je samozřejmě taková, že i muž může být obětí domácího násilí).

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Katka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásný, silný příběh o ženě, která se vzepře svému neštastnému životu a se svým malým dítětem uteče od tyranského manžela. Pomocí lidí, kteří se stanou jejími nejbližšími přáteli se vyhrabe ze samotného dna a nakonec nalezne i lásku.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Veru registrovaný uživatel

    Opravdu krásná knížka! Doporučuji určitě stojí za přečtení, knížka je plná emocí a těším se až začnu číst druhý díl.

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Klára registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Určitě stojí za přečtení, ikdyz začátek byl dost drsný, bylo to super. Určitě pořídím i ostatní díly

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tohle jsem vůbec nečekala. Opravdu strhující příběh. Dost mi to připomnělo, čím jsem si prošla já, vskutku podobné prožitky bolesti, strachu a ponížení. Každý si musí nalézt svou cestu a je fakt skvělé mít kolem lidi, kterým na vás záleží a pomůžou v nelehkých situaci. Těchto příběhů jsou na světě spousty a cením si fakt lidiček co se nebojí do toho jít a podají pomocnou ruku jako v této knize, už se těším na druhý díl o Malvíně.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Ivana Borseková registrovaný uživatel

    Velmi čtivé

    E-kniha, Red, 2021,

  • 4 z 5 hvězdiček Stella Krčková registrovaný uživatel

    Kniha byla ze začátku tak napínavá ale pak ke konci už byly zbytečnosti a nudilo mě to.

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Ani nedokážu popsat, jak moc tuhle knihu miluju. Za půl roku přečtena už dvakrát, protože to je dokonalost. Patří do žebříčku mezi Top a pravděpodobně na úplně první místo❤️ Ze začátku jsem neměla moc velká očekávání, ale mile mě překvapila. Mat je muž s velkým srdcem (kterého miluju) a Liliana žena, která někoho takového potřebuje. Na konci knihy byla lavina slz a pak jedno velké oddechnutí. První kniha, která mě psychicky rozhodně zasáhla a já nelituju ani vteřiny čtení. Už se těším až si ji opět přečtu❤️

    E-kniha, Red, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Eliška Urbanová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jedním dechem. Napínavé strhující čtení!

    Kniha, Red, 2021, 9788027701629

  • 5 z 5 hvězdiček Jolana Salabová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělé počtení. Silný příběh a síla lásky, která jse všemocná.

    E-kniha, Red, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Verča registrovaný uživatel

    Ze začátku jsem byla ke knize skeptická. Sice mám ráda čtení kde je vášeň, ale tentokrát jsem si do ruky vzala knihu z jiného soudku a myslela si, že se odreaguji a oddechnu. Je to neskutečný příběh o mladé ženě, kterou budoucí manžel psychicky i fyzicky týrá. Ale zázrakem uteče ze spárů snoubence a začne nový život. Konec knihy mě doslova pohltil. Napětí, strach, soucit, boj, láska. Všechny pocity se ve mne mísily. Věřím, že jsem knihu nečetla naposledy!

    E-kniha, Red, 2021,