Malé memoáry
Malé memoáry - Eugenie Dufková Nedostupné

Kniha

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Malé memoáry přinášejí řádku jmen umělců, většinou tvorbou a životem spojených s brněnským Národním divadlem. Nejde o práci historickou, byť veškerá fakta a události skutečnostem odpovídají. Pojednání o jednotlivých osobnostech nejsou inspirována jen obsahem divadelních archivů, leč především osobním vztahem k umělecké instituci zvané divadlo.… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Malé memoáry přinášejí řádku jmen umělců, většinou tvorbou a životem spojených s brněnským Národním divadlem. Nejde o práci historickou, byť veškerá fakta a události skutečnostem odpovídají. Pojednání o jednotlivých osobnostech nejsou inspirována jen obsahem divadelních archivů, leč především osobním vztahem k umělecké instituci zvané divadlo. Výběr jmen naopak vztahům nepodléhá, je bezděčný.
Publikace pojednává o těchto umělcích: Marie Pavlíková, Oldřich Nový, Mira Figarová, Zdeněk Kroupa, Vilém Přibyl, Miroslav Kůra, Vlasta Fialová, Josef Karlík, Stanislav Fišer, Jano Šprlák-Puk, Stanislava Strobachová, Boleslav Roček, Vojtěch Štolfa, Sylvie Nitrová, Zdeněk Kampf, Helena Trýbová, Mojmír Weimann, Věra Vágnerová, Luboš Ogoun, Bohumír Štědroň, Božena Snopková, Evžen Sokolovský, Bořivoj Srba, František Jílek, Otakar Nováček, Kateřina Gratzerová, Rudolf Karhánek, Pavel Hradil, Drahomíra Hofmanová, Leopold Franc, Igor Vejsada, Cecilie Strádalová, Rudolf Jurda, Arnošt Goldflam, Zuzana Slavíková, Ivo Osolsobě, Jana Janěková, Jiří Kyselák, Jitka Zerhauová, Richard Haan, Ladislav Lakomý, Antonín Julínek, Karel Šeda, Jaroslav Dufek, Václav Halíř, Václav Nosek, Josef Kubálek, Zdeněk Kaloč, Jana Hlaváčková, Miroslav Částek, Václav Věžník, Josef Klán, Karel Janečka, Jana Štvrtecká a Tomáš Racek.

O autorce:
Eugenie Dufková působila v Národním divadle v Brně dlouhou řadu let. Poznala historii této ústřední české divadelní scény, nesoucí v různých dobách různé názvy a vydala o ní mnohá svědectví. Osobní setkání jsou nejúčinnější. Zde jsou. Publikace je opatřena kvalitními deskami a přebalem, uvnitř je k naleznutí mnoho pozoruhodných fotografií.

Sdílet 0

jazyk
čeština
isbn
978-80-86137-02-5
ean
9788086137025

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda