Laboratorní deník
Laboratorní deník - Rudolf Zahradník Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Životopisné vzpomínky Rudolfa Zahradníka, známého fyzikálního chemika a později předsedy Československé a České akademie věd, zahrnují více než dvě třetiny 20. století a samý počátek století jednadvacátého. Jde o období členěné podle stěžejních historických událostí, mající tři roviny vyprávění: obecné klima období, osobní historky a události a… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Životopisné vzpomínky Rudolfa Zahradníka, známého fyzikálního chemika a později předsedy Československé a České akademie věd, zahrnují více než dvě třetiny 20. století a samý počátek století jednadvacátého. Jde o období členěné podle stěžejních historických událostí, mající tři roviny vyprávění: obecné klima období, osobní historky a události a zpráva o badatelství vlastním a badatelství osob blízkých a kolegů, jejichž dílo vyžaduje pozornost. Kniha zachycuje půlstoletí klíčových událostí zrodu a vývoje české vědy a výzkumu, které se odehrávaly v dobách svízelných a politicky neblahých a které by neměly být zapomenuty.

Sdílet 0

Nakladatel
Academia
Rozměr
165x240mm
isbn
978-80-200-1632-4
Počet stran
484
datum vydání
21.08.2008
ean
9788020016324
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Jiri Fiedler registrovaný uživatel

    OHROMUJICÍ. V prvé řadě dechberoucí CHARAKTER autora, i když ho pan Prof. Zahradník velmi pečlive ukryl, téměř eliminoval. Upřímnost, s jakou je kniha napsána, na Vás "dýchne" z každé strany, ať již bude řeč o (ne)vědě nebo (ne)zdravosti naší společnosti. Pokud někoho nezajímá (fyzikální) chemie, v pořádku, ale vše ostatní by mělo být POVINNOU ČETBOU pro tento národ -- od středoškoláků, přes vědce, po politiky.

    Kniha, Academia, 2008, 9788020016324

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda