3.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba268 Kč
Běžně 299 Kč
Kniha ( měkká vazba )
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými… Přejít na celý popis
Jestli něco fanoušci drsné, surové a syrové mangy Brutal potřebují, tak je to její spin-off série Trace! Více informací
Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti. Naleznete v ní například historii konzervování, zavařování, džemy a marmelády, nakládání do oleje, octa či alkoholu, sušení ovoce a masa, nakládání a uzení masa, mléčně kvašení.
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.