Kamínky z Nepálu

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

V knize autor zúročuje poznatky ze svých pěti poznávacích cest do nepálských Himalájí, na kterých strávil téměř půl roku života. Kniha není pojatá jen jako cestopis, ale popisuje život, práci a způsob obživy místních obyvatel, který srovnává s nazíráním na svět současné západní civilizace. Popisuje životní filozofii místních obyvatel, buddhizmus,… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V knize autor zúročuje poznatky ze svých pěti poznávacích cest do nepálských Himalájí, na kterých strávil téměř půl roku života.

Kniha není pojatá jen jako cestopis, ale popisuje život, práci a způsob obživy místních obyvatel, který srovnává s nazíráním na svět současné západní civilizace.

Popisuje životní filozofii místních obyvatel, buddhizmus, náboženství v této oblasti i to, jak se od místních obyvatel můžeme nakazit bezprostřední radostí ze života, která se z naší moderní společnosti vytrácí. Popisuje také těžkou práci nosičů, přenášení břemen nejvíce charakterizuje život prostých Nepálců. Jejich příkladná pokora a vstřícnost k turistům i všem živým tvorům je to, co pro nás může být návodem na šťastný život.

V neposlední ředě autor vyzývá především mladé lidi k návštěvě této zelené země s ledovými štíty, království s tisíciletou historii, exotickou zemi podivuhodných bohů, démonů a dobrodružství.

Sdílet 0

Nakladatel
Jiří Sonnek
Rozměr
152 x 215 x 15
jazyk
čeština
Počet stran
144
datum vydání
1.12.2021
isbn
978-80-270-5534-0
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
23.03.2022
ean
9788027055340

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 224 Kč Nápověda