Julie&Julia
Julie&Julia - Julie Powellová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Uvězněná v nudné práci a žijící v malém apartmánu v New Yorku, Julie Powellová zjistila, že skoro vždy brečí na cestě z práce domů. Pak jednoho večera, skrz svou rozmazanou řasenku uviděla, že nakoupila v korejském obchodě přesně ty ingredience, které potřebuje k výrobě Potage Parmentier, jak to Julie Childová popsala ve své kuchařce Jak zvládnout… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Uvězněná v nudné práci a žijící v malém apartmánu v New Yorku, Julie Powellová zjistila, že skoro vždy brečí na cestě z práce domů. Pak jednoho večera, skrz svou rozmazanou řasenku uviděla, že nakoupila v korejském obchodě přesně ty ingredience, které potřebuje k výrobě Potage Parmentier, jak to Julie Childová popsala ve své kuchařce Jak zvládnout umění francouzské kuchyně.Julie začala vařit - každý z 524 receptů v knize během jednoho roku. Toto je Juliin příběh o tom, jak přes oeufs en cocotte až k bifstek beurre, přes "Podělanou Rýži" až po přípravu živých humrů, zjistí, že tenhle Projekt začíná měnit její život. Výrazná chuť všech těch tisíce různých druhů omáček, které poslušně připraví, se začíná stávat součástí jejího každodenního života a ona v něm začíná nacházet joie de vivre, kterou celá ta dlouhá léta postrádala.

Sdílet 0

Nakladatel
Columbus
Rozměr
129 x 206 x 25
isbn
978-80-7249-278-7
Počet stran
296
datum vydání
1.10.2009
ean
9788072492787
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Karla Schweigerová registrovaný uživatel

    Viděla jsem jen film, knihu jsem zatím nečetla, je momentálně vyprodaná, ale četla jsem na ní různé recenze... a v rámci těch nechvalných ke knize a pochvalných k filmu mohu jen konstatovat, že kdyby nevznikla tato kniha, tak by nevznikl film a já bych se asi nikdy nedověděla o kuchařské knize "Jak proniknout do tajů francouzské kuchyně", kterou napsala Julia Child se svými kamarádkami. A z tohoto důvodu hodnotím knihu "Julie a Julia" jako velmi přínosnou.

    Kniha, Columbus, 2009, 9788072492787

  • 4 z 5 hvězdiček Martina B. registrovaný uživatel

    Není to špatny příběh. Každá žena občas řeší nějaký ten problém a když už láska prochází žaludkem,proč jídlem nevyřešil i vše ostatní ? Pohodové čtení a film taky nebyl špatný.

    Kniha, Columbus, 2009, 9788072492787

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda