4.0 z 5 hvězdiček
knihaKniha ( pevná vazba )
- Skladem 1 ks
- Doručení V úterý 10. 12. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
100 Kč s DPH
Jsme transparentní
Co jsou to mykorhizní houby? Jak se stane z výtrusů podhoubí? Proč je dřevomorka domácí tak obávanou houbou? Žampion či hlívu ústřičnou najdeme téměř v každém supermarketu. Čínské smrže jedli milovníci asijské kuchyně již mnohokrát. Pár druhů hub zná každý, ale o houbách a jejich rozmanitosti víme většinou málo. Tento svazek encyklopedie… Přejít na celý popis
Tady mohla být anotace, ale nechceme nic vyspoilerovat! Čtěte nového Kyšu první, ať nepřijdete o tajemství! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Houby Kapesní atlas
-
Kde a jak hledat houby
-
Houbaříme od jara do zimy
-
Kapesní atlas hub
-
Atlas hub
-
Ryzce v lese, v kuchyni a s léčivými účinky
-
Zrádní dvojníci jedlých hub
-
Houby a jejich léčivé účinky
-
Jedlé a léčivé houby a jak je pěstovat
-
Houby - Poznej 85 zajímavých druhů
-
Houby
-
Sbíráme čirůvky
-
Škola začínajícího houbaře
-
Vše o pěstování hub
-
Láska je na houby
-
Houby miniatlas
-
Houby z Boží lékárny
-
10 hub
-
Atlas hub
-
Houby
-
Houby jako lék
-
Dřevní houby v přírodě a kuchyni
-
Přírodní katastrofy - Co, jak, proč? - svazek 43
-
Přehled hub střední Evropy
Co jsou to mykorhizní houby? Jak se stane z výtrusů podhoubí? Proč je dřevomorka domácí tak obávanou houbou? Žampion či hlívu ústřičnou najdeme téměř v každém supermarketu. Čínské smrže jedli milovníci asijské kuchyně již mnohokrát. Pár druhů hub zná každý, ale o houbách a jejich rozmanitosti víme většinou málo. Tento svazek encyklopedie CO–JAK–PROČ s názornými texty, četnými fotografiemi a ilustracemi ukazuje, kolik toho lze o houbách říci. Představuje naše nejdůležitější houby v místech jejich výskytu. Najdete zde tipy na houbaření i kuchyňskou úpravu hub. Tato kniha však není klíčem k určování hub, autorka Dr. Heike Herrmann předkládá spíše informace o jejich rozmnožování, způsobu života a druhovém bohatství. Popisuje nejrůznější funkce, jež houby v přírodě mají. Vypráví o jejich využití při výrobě chleba, vína nebo sýra, o jejich nepostradatelnosti v lékařství. Informacemi z českého prostředí doplnili publikaci Mgr. Tomáš Č. Kučera a Mgr. Luboš Zelený, pedagogové katedry biologie FPE ZČU v Plzni, kteří rovněž působí jako konzultanti v Houbařské poradně při katedře biologie.
- Nakladatel
- Fraus
- Rozměr
- 212 x 279 x 9
- jazyk
- čeština
- Počet stran
- 47
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-7238-705-2
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 1.02.2008
- ean
- 9788072387052
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE
- Jeden z největších knižních bizárů a další tipy na super čtení | Vánoce voní knihou #4
- Za katrem: Jaké to je pracovat mezi vrahy a zloději?| RECENZE
- Krkavčí soud: Syrová detektivka plná mrazivé atmosféry a autentických postav | RECENZE
- 6 tipů na vánoční příběhy nejen pro děti
- Božští rivalové - strhující příběh, který vás emocionálně rozloží | RECENZE
- Farma zázraků - román plný horké čokolády, tisíců světýlek i lásky vás dokonale naladí na Vánoce! | RECENZE
- Poslechněte si tipy na knižní dárky, které rozjasní každý vánoční stromeček | Vánoce voní knihou #3
- Urla: Jaký je předposlední díl nejlepší české dystopie? | RECENZE
- Nová Propast času překračuje nejen hranice času, ale i žánrů | RECENZE