Frýdek-Místek a okolí z nebe

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Báječný únik

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 199 Kč

Báječný únik

Připoutejte se, prosím, a vydejte se s námi na vzdušnou plavbu. Prolétnete se nad krajinou, kde pramení nejvýznamnější řeky této oblasti – Ostrava a Morávka s Mohelnicí, na malebná městečka a vesničky pak dohlíží majestátní Lysá hora. Přesné takový je Frýdek-Místek a jeho okolí. Všechny jeho krásy si navíc budete moci vychutnat v připravované… Přejít na celý popis

James Lovegrove: Sherlock Holmes a Shadwellské stíny Sherlock Holmes vyšetřuje zvláštní sérii úmrtí. Nalezené oběti vypadají jako by zemřely hladem, přitom však byly spatřeny živé a zdravé několik dní předtím... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Připoutejte se, prosím, a vydejte se s námi na vzdušnou plavbu. Prolétnete se nad krajinou, kde pramení nejvýznamnější řeky této oblasti – Ostrava a Morávka s Mohelnicí, na malebná městečka a vesničky pak dohlíží majestátní Lysá hora. Přesné takový je Frýdek-Místek a jeho okolí. Všechny jeho krásy si navíc budete moci vychutnat v připravované knize Frýdek-Místek a okolí z nebe.

Věděli jste, že…

  • obec Morávka poskytla vánoční strom pro Vatikán pro Vánoce 1999? Byl jím 85 let starý, 25 m vysoký a cca 2 tuny vážící krásně urostlý smrk. Ten do Vatikánu doprovázel revírník Vojtěch Novák, v jehož revíru byl strom vytěžen.
  • hukvaldské oboře, založené v 16. století, prý čerpal inspiraci pro svou operu Příhody lišky Bystroušky hudební skladatel a hukvaldský rodák Leoš Janáček?
  • podle pověsti se na Lysé hoře slétaly čarodějnice z celého Slezska a k smrti utancovaly každého zbloudilce, který se připletl k jejich rejům?
  • původně existovaly dva Paskovy: Ves Paskov (na severozápadě) a Městys Paskov (na jihovýchodě), přičemž zástavba obou spolu těsně sousedila a v obou případech se jednalo o samostatné obce, sloučené roku 1870?

Chcete překvapit zastupitele Vaší obce, obchodní partnery, žáky Vaší školy či zaměstnance originálním dárkem? Marně si lámete hlavu, co pořídit jako poděkování za jejich dosavadní práci? Chcete na vítání občánků potěšit rodiče zajímavým upomínkovým dárkem? Pak pro Vás máme tip! Věnujte jim knihu leteckých fotografií Frýdek-Místek a okolí z nebe!

Sdílet 0

Nakladatel
Malované mapy
Rozměr
255 x 173 x 15
isbn
978-80-88427-21-6
Počet stran
128
datum vydání
3.03.2022
ean
9788088427216
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 563 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora