Football club 01/2019

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Originální čtvrtletník tvořený texty předních fotbalových novinářů z Česka i zahraničí a autorů, které spojuje láska a vášeň k fotbalu. Na rekordních 200 stranách přináší 8. číslo tematicky pestré, čtivé a obsáhle zpracované příběhy, rozhovory, reportáže, analýzy i povídky. - Před třiceti lety došlo na sheffieldském stadionu Hillsborough k… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Originální čtvrtletník tvořený texty předních fotbalových novinářů z Česka i zahraničí a autorů, které spojuje láska a vášeň k fotbalu.

Na rekordních 200 stranách přináší 8. číslo tematicky pestré, čtivé a obsáhle zpracované příběhy, rozhovory, reportáže, analýzy i povídky.

- Před třiceti lety došlo na sheffieldském stadionu Hillsborough k tragédii, při níž zahynulo 96 fanoušků Liverpoolu. Obsáhlý text popisuje příčiny, proč k neštěstí došlo, i detaily toho, co se v kritických chvílích odehrávalo. A také se věnuje vyčerpávajícímu boji rodin pozůstalých za spravedlnost. Dočkaly se jí po neuvěřitelných 27 letech.

- Česká fotbalová reprezentace se utká v březnu s Brazílií. Osmé číslo se věnuje současnému trenérovi národního týmu "kanárků" Titemu, který přiznal, že se učil i od českých legend jako Josef Masopust.

- Dán Michael Nybrandt si oblíbil Tibet a rozhodl se zemi poznat mnohem podrobněji. Při svých cestách na kole mezi kláštery Tibetské náhorní plošiny dostal nápad vytvořit reprezentační tým Neměl to vůbec jednoduché. Když se chystal přelomový zápas, do věci se vložily Čína a krevety…

- Slovenský útočník Jozef Adamec, který nedávno zemřel, jednou zaznamenal i hattrick proti Brazílii. Gólů nastřílel tolik, že je nikdo nespočítá. O další se kanonýr přezdívaný Hatrlo připravil svým temperamentem a strachem z létání. Přečtěte si jeho zajímavý životní příběh.

Pokud máte rádi fotbal, budete mít rádi i Football Club.

Sdílet 0

Nakladatel
Football Club
Rozměr
173 x 242 x 13
isbn
8595637003798
Počet stran
190
datum vydání
1.03.2019
ean
8595637003798
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 134 Kč Nápověda