Fire & Smoke: Get grilling with 120 delicious barbecue recipes
Fire & Smoke: Get grilling with 120 delicious barbecue recipes - Valentina Harris Nedostupné

Fire & Smoke: Get grilling with 120 delicious barbecue recipes

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Fire & Smoke contains everything you need to transform your outdoor cooking experience. From how to light your barbecue to using wood and charcoal as ingredients. Inspired by his travels and love of food from all over the world, Rich's recipes are as exciting as they are delicious. From vibrant fish and seafood dishes like Galician Octopus and… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Fire & Smoke contains everything you need to transform your outdoor cooking experience. From how to light your barbecue to using wood and charcoal as ingredients. Inspired by his travels and love of food from all over the world, Rich's recipes are as exciting as they are delicious. From vibrant fish and seafood dishes like Galician Octopus and Coal-roast Sea Bass to deep, smoky Sticky Lamb Ribs and Szechuan Smoked Pig Cheeks, Rich's mouthwatering dishes will see you through the summer and beyond in style. Get messy with Smoked Chicken Wings, Chilli Dogs or Lamb Shish Kebabs and wash it all down with a cocktail or two - anyone for a Smoked Espresso Martini or an Old Smoky made with charcoal syrup? If you've still got room there's plenty of desserts to indulge in such as Toasted Marshmallow Ice Cream or Salted Chocolate Praline S'mores. Packed with delicious recipes featuring strong flavours, rich sauces and smoky aromas, this book is the ultimate guide to cooking with fire and smoke.

Rich Harris is a passionate chef, food stylist and home economist, developing his cooking style behind the scenes of many of the UK's leading food television programmes. He is a regular presenter for Waitrose TV and writes for their magazine, Harvest. Twitter: @richsharris

Sdílet 0

Nakladatel
Octopus
datum vydání
1.01.2015
ean
9780857833501
Počet stran
208
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-0-85783-350-1

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda