Esence psychonautiky

Autor Filip Hájek

Esence psychonautiky - Filip Hájek Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Jaké poznání nám mohou zpřístupnit psychedelika? Naše kultura za "poznání", resp. "vědění" pokládá obvykle něco poj­menova­tel­né­ho, ideálně vyčíslitelného. Tomu se ovšem prožitky, které nám tyto látky zprostředkovávají, ze své podstaty vyhýbají. Esence psychonautiky si klade za cíl uvést do problematiky změněných stavů vědomí, aniž by hájila… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jaké poznání nám mohou zpřístupnit psychedelika? Naše kultura za "poznání", resp. "vědění" pokládá obvykle něco poj­menova­tel­né­ho, ideálně vyčíslitelného. Tomu se ovšem prožitky, které nám tyto látky zprostředkovávají, ze své podstaty vyhýbají. Esence psychonautiky si klade za cíl uvést do problematiky změněných stavů vědomí, aniž by hájila konkrétní interpretační rámec. Text je rozložen do tří částí. V první části autor tyto substance definuje, analyzuje faktory spoluurčující výslednou podobu zážitku, komentuje tradiční spory a rozptyluje některé mýty. Ve druhé části rekonstruuje - a zároveň vzájemně konfrontuje - tři základní přístupové struktury, lišící se v závislosti na druhu poznání, o které usilují. Třetí část pak obsahuje autentické záznamy autorových osobních zkušeností s vybranými psychedeliky.

Sdílet 0

Nakladatel
Dybbuk
Rozměr
123 x 182 x 14
jazyk
čeština
Počet stran
168
datum vydání
2.11.2017
isbn
978-80-7438-165-2
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
6.11.2017
ean
9788074381652

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Psychonaut registrovaný uživatel

    Ctena predistribucni verze. Kriticky vhled do psychonautiky od A do Z. Ctive. Snazi se jit k jadru veci, bez zbytecnych omacek. Nevnucuje vlastni nazory.

    Kniha, Dybbuk, 2017, 9788074381652

  • 4 z 5 hvězdiček Milan registrovaný uživatel

    Pokud rozumite zakladni filosoficke a psychologicke terminologii, cte se, rekl bych, snadno. Svym textem obratne balancuje na pomezi akademicke diskuze a popularne naucne literatury. Muze tudiz poslouzit, jak je koneckoncu uvedeno i na prebalu knihy, jako jakesi diplomaticke premosteni mezi temito rozdilnymi svety. Mirne pokrocilym zajemcum o tematiku vedomi doporucuji. Neposkvrneni laici s knihou patrne budou zapolit.

    Kniha, Dybbuk, 2017, 9788074381652

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda