Cursed Crowns (Twin Crowns, Book 2)

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

Bestselling authors and real-life sisters-in-law Catherine Doyle and Katherine Webber join forces on a compelling YA fantasy bursting with high-stakes adventure, romance and humour. Two queens, one throne. What can possibly go wrong .. .? Twin queens Wren and Rose have claimed their crowns . .. but not everyone is happy about witches sitting on… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Bestselling authors and real-life sisters-in-law Catherine Doyle and Katherine Webber join forces on a compelling YA fantasy bursting with high-stakes adventure, romance and humour. Two queens, one throne. What can possibly go wrong .

. .? Twin queens Wren and Rose have claimed their crowns . .

. but not everyone is happy about witches sitting on Eana's throne. Cool-headed Rose sets off on a Royal Tour to win over the doubters, but soon finds herself drawn to the Sunkissed Kingdom.

Here secrets are revealed about those closest to her, and Rose finds her loyalties divided. Meanwhile rebellious Wren steals away to the icy north to rescue their beloved grandmother, Banba. But when she accepts King Alarik's deadly magical bargain in exchange for Banba's freedom, the spell has unexpected - and far-reaching - consequences .

. . As an ancient curse begins to arise from the darkness, the sisters must come together and unite the crown.

Their lives - and the future of Eana - depend on it. Break the ice to free the curse,Kill one twin to save another . .

Sdílet 0

Nakladatel
HarperCollins
Rozměr
130 x 198 x 38
jazyk
angličtina
Počet stran
562
Vydání
1
isbn
978-0-00-849223-6
Vazba
měkká vazba
datum vydání
27.04.2023
ean
9780008492236

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Pleplová registrovaný uživatel

    Snad ještě lepší než první díl! Tolik nových informací, akce a zvratů!😱 A relativně nová romantická linka??? Uuu🙈 Víc neřeknu, abych vám to nevyspoilerovala, ale ti co četli asi pochopí😅. Všechny postavy, ať už z prvního dílu nebo ty nové, mám hrozně ráda💙. Z dvojčat jsem už od jedničky tým Wren👑. Líbí se mi její odvaha a odhodlání! Trocha rebélie, ale zároveň taky sesterská láska nadevše🥰. Nebojí se vyjádřit co si myslí a nebojí se za tím jít! Autorky zbožňuju a už se nemůžu dočkat závěru této trilogie, která má vyjít příští rok v květnu!😍 Jsem hrozně zvědavá jak se to celé ještě vyvine. Tato série si rozhodně zaslouží vaši pozornost💙👑. Pokud váháte... Neváhejte! Stojí to za to! Pokud milujete fantasy, magii, čarodějky a feel-good romantiku, je to kniha pro vás jako dělaná.

    Kniha, HarperCollins, 2023, 9780008492236

  • 3 z 5 hvězdiček acourtofbooks ** Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    3.5⭐️ První část knihy mě vůbec nechytla a už jsem si říkala, že kniha dostane jen tři hvězdy, ale pak přišla druhá část a najednou celá kniha ožila.. Nemohla jsem přestat číst, protože najednou se toho tam dělo tolik, že jsem potřebovala vědět, jak to všechno dopadne.. Milostné trojúhelníky NESNÁŠÍM a bohužel se nám tu jeden nečekaně objevil. Rose a Shen jsou fakt zlatíčka.. Jsem hrozně zvědavá na třetí díl a co vše se bude dít..

    Kniha, CooBoo, 2024, 9788076619234

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 241 Kč Nápověda
Další knihy autora