Atlas lidského těla

Autor Jordi Vigué

Kniha ( měkká vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Britské dobrodružství Jamese Martina

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 499 Kč

Britské dobrodružství Jamese Martina

Lidské tělo je úžasným, dokonale propracovaným strojem, který jako celek vykonává značné množství funkcí. Pro naplnění každé z nich je zapotřebí celé jedné orgánové soustavy, jež je tvořena jednotlivými orgány. Je třeba pochopit, jakým způsobem jednotlivé soustavy fungují, jaké jsou mezi nimi vzájemné vazby a jak je zajištěno, že vytvářejí po… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lidské tělo je úžasným, dokonale propracovaným strojem, který jako celek vykonává značné množství funkcí. Pro naplnění každé z nich je zapotřebí celé jedné orgánové soustavy, jež je tvořena jednotlivými orgány. Je třeba pochopit, jakým způsobem jednotlivé soustavy fungují, jaké jsou mezi nimi vzájemné vazby a jak je zajištěno, že vytvářejí po fyziologické stránce celistvého a vyváženého jedince.

Ačkoli je lidské tělo velmi důmyslné a komplikované, znalost jeho složení a fungování je nezbytná pro zachování zdraví.

Svým charakterem je publikace předurčena širokému spektru čtenářů. Díky kvalitě ilustrací, podrobnosti, přesnosti a ucelenosti vysvětlujících textů mohou Atlas lidského těla využít jak profesoři a studenti středních škol, tak i profesionálové z různých oblastí, například trenéři, fyzioterapeuti, gymnasté, sportovci, homeopati, zdravotnický personál, maséři a mnozí další. Kniha poslouží též začínajícím studentům medicíny a v neposlední řadě i široké veřejnosti se zájmem o zdraví a péči o tělo.

Atlas lidského těla chce být významným příspěvkem do katalogu existujících publikací a nepochybně bude užitečný nejen samotným objemem prezentovaných informací, ale i svou praktickou využitelností v každodenní péči o tělo a kvalitu života.

Sdílet 0

Nakladatel
Klub čtenářů
Rozměr
244 x 328 x 14
isbn
978-80-255-1468-9
Počet stran
164
datum vydání
31.10.2023
ean
9788025514689
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 268 Kč Nápověda