Zmatená nevinnost E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

První lásky jsou často bláznivé a nepochopitelné. Přesně takovou prožívám i já. Naprosto šílenou platonickou lásku ke klukovi, který nemá o mých citech nejmenší tušení. Dopřává mi jen tvrdé rány pěstmi a šikanu, přesto ho nedokážu vyhnat ze srdce. Východiskem z mé prekérní situace se měl stát nástup na střední školu. Měl jsem navždy zmizet od jeho… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

První lásky jsou často bláznivé a nepochopitelné. Přesně takovou prožívám i já. Naprosto šílenou platonickou lásku ke klukovi, který nemá o mých citech nejmenší tušení. Dopřává mi jen tvrdé rány pěstmi a šikanu, přesto ho nedokážu vyhnat ze srdce. Východiskem z mé prekérní situace se měl stát nástup na střední školu. Měl jsem navždy zmizet od jeho modrých očí a tváře bez úsměvu. Jenže, kdo by čekal, že se ocitne na stejné koleji, dokonce na té samé střední škole jako já? Moje trápení pokračuje, ale zároveň se objevilo světlo na konci tunelu v podobě úžasného a hodného kamaráda. Bylo by snadné ho milovat, ale srdci nelze poručit. Jmenuji se Tomáš a tohle je příběh o mých zmatených citech.

Sdílet 0

Nakladatel
Petra Nachtmanová
Počet stran
232
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Tereza Knirschová registrovaný uživatel

    Stejně jako příběh Strasti vánočních svátků se mi i Zmatená nevinnost hodně líbila a mohu jedině doporučit!!!

    E-kniha, Petra Nachtmanová, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček dana registrovaný uživatel

    Velká spokojenost, příběh mladého naivního kluka, který nevidí, co má přímo před očima a je zároveň zamilovaný do špatné osoby. Erotická část je vkusná i překvapivá a chvilkami lehce atakuje praktiky BDSM :) Přesto je příběh romantický a protkaný emocemi.

    E-kniha, Petra Nachtmanová, 2023,

  • 3 z 5 hvězdiček Josef Datel registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    MM romance z dospívání, celkem jednoduchý příběh, rozsah by stačil možná poloviční. Některé části příběhu dost těžko uvěřitelné, hlavní hrdina je nejen nevinný, ale musí být i hodně natvrdlý :-) Ale četlo se to celkem dobře, oddechovka na nedělní odpoledne. Popis klukovské trojky se autorce povedl. Závěrečný dodatek by tam už být ani nemusel.

    E-kniha, Petra Nachtmanová, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Lucka registrovaný uživatel

    Četlo se to jako nic. Děje tam moc není, ale přesto se jedná o skvělý příběh. Zamilovala jsem si oba hlavní hrdiny a prožívala s nimi úplně všechno. Nepatrné náznaky, které autorka používá po celou dobu knihy jsou úžasné, škoda že je příběh tak moc krátký.

    E-kniha, Petra Nachtmanová, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Marie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělý LGBT příběh, který má koule :) má všechno od emocí, lásky, bolesti, zrady, zmatení, skvělý nečekaný konec a dokonce i TU scénu, která mi vzala dech. I klučičí trojka se dá popsat něžně s citem a bez sprostých slov, klobouk dolů, tohle stálo za to si přečíst.

    E-kniha, Petra Nachtmanová, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 153 Kč Nápověda
Další knihy autora