Třetí světová válka E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Fascinující fikce, kterou snadno zaměníte s realitou! USA, Čína a Rusko vedou studenou válku v průběhu 21. století, tato studená válka se však náhle změní v horký konflikt, který se odehrává na souši, ve vzduchu, na moři, ve vesmíru i v kyberprostoru. Váleční roboti, plně automatické drony, hackeři, ale i obyčejní pěšáci bojují v apokalyptickém… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

Popis

Fascinující fikce, kterou snadno zaměníte s realitou!

USA, Čína a Rusko vedou studenou válku v průběhu 21. století, tato studená válka se však náhle změní v horký konflikt, který se odehrává na souši, ve vzduchu, na moři, ve vesmíru i v kyberprostoru. Váleční roboti, plně automatické drony, hackeři, ale i obyčejní pěšáci bojují v apokalyptickém střetnutí, které autoři tohoto mimořádného futustického thrilleru popisují s dokonalým smyslem pro detail a reálně vykreslují možnou podobu budoucí války. Technologie a válečná technika popisovaná v knize (jakkoli se mohou zdát jako sci-fi) jsou blíže realitě, než si dokážeme vůbec připustit.

Autoři ostatně znají reálie více než dobře, August Cole je analytik specializující se na otázku národní bezpečnosti USA a bývalý reportér Wall Street Journal, P.W. Singer je odborník na způsoby vedení války budoucnosti.

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
456
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda