Srdce ženy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Baronka Emma Orczy (1865 – 1947) byla britská spisovatelka a dramatička maďarského původu, známá především díky psaní série Scarlet Pimpernel (Červený Bedrník), historické fikce, která se odehrává během Francouzské revoluce. Orczyová mimo jiné psala i detektivky a dodnes patří mezi oblíbené autory, jejíž díla byla mnohokrát zfilmována. ´Srdce… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Baronka Emma Orczy (1865 – 1947) byla britská spisovatelka a dramatička maďarského původu, známá především díky psaní série Scarlet Pimpernel (Červený Bedrník), historické fikce, která se odehrává během Francouzské revoluce. Orczyová mimo jiné psala i detektivky a dodnes patří mezi oblíbené autory, jejíž díla byla mnohokrát zfilmována.

´Srdce ženy´ pojednává o vraždě záhadného cizince v taxíku. Shodou okolností se na místě činu objevila i hlavní hrdinka Louisa Harrisová a spolu s ostatními vyděšeně kouká na zabitého muže, aniž by tušila, že tato vražda je neblaze spojena s jejím životem.

Přítel hlavní hrdinky Luke de Mountford má dědit celý majetek po svém strýci lordu Radcliffovi, chystá se s Louisou oženit. Když už se zdá, že vše jde dobře, objeví se nečekaně další synovec s nárokem na strýcovo jmění. Luke je nucen Louise říci, že jejich finanční budoucnost nemusí být tak skvělá, jak doufal. Navíc se díky další vraždě muže zabitého v taxíku vše značně komplikuje.

Příběh je zajímavý a poutavý do samého konce. Baronka Orczyová odvedla jako vždy skvělou práci, když splétá všechny zdánlivě nesouvisející části a vytvoří čtivý příběh, kde se ctí věrnost a čistota duše. 

Sdílet 0

Nakladatel
Splendidum družstvo
jazyk
čeština
Počet stran
263
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 159 Kč Nápověda