Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 12 hodnocení čtenářů

11× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Bártová registrovaný uživatel

    Cesta Šamana pokračuje a vy sním opět prožíváte každý úkol, každý bod dovednosti a těšíte se na každý posun v ději,který se vyvíjí opravdu zajímavě. Opět super.

    Kniha, Fantom Print, 2018, 9788075940087

  • 4 z 5 hvězdiček Tom registrovaný uživatel

    Super pokračování

    Kniha, Fantom Print, 2018, 9788075940087

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Rotterová registrovaný uživatel

    Pokud jste dočetli první díl, tak jsem si jistá, že jako mě Vás druhý díl nezklame. Ba naopak! Každý nový úkol mě upoutal a každá změna v úkolu dělala děj ještě zajímavější. Doporučuju s naprosto čistým svědomím. Pokud jste ještě nečetli první díl, zeptám se jen na toto: "Na co ještě čekáte, pokud Vás zaujal popis, tak kupujte první díl!"

    Kniha, Fantom Print, 2018, 9788075940087

  • 5 z 5 hvězdiček Knizninadsenec Janča Uživatel aplikace KDčko

    První díl série byl skvělý, ale druhý se mi zdál o něco ještě lepší. Příběh mě naprosto pohltil a vtáhl do hry. :D Při čtení jsem měla pocit, jako bych tam byla. Příběh je detailní co se týče hodnocení, pozice, levlů, dovedností, schopností... Prostě co vidíte, když hrajete hru s více hráči. Jsou tam lidé, elfové, lovci, klany, umělé postavy, nestvůry, úkoly, odměny, tresty a další. Rozhodně je i hodně proměnlivý a zajímavý. Není předvídatelný a svým vývojem mě překvapil. Mahan má super dedukční schopnosti a intuici. Jo, párkrát se spletl a pěkně s ním vyorali, protože dělal přesně to, co se nakonec ukázalo, že bylo v plánu :D. No, ale zase se to změní... Každopádně, co mě nejvíce ze začátku nadchlo je, že jsou tam draci ♡. Celkově se mi příběh v díle velmi líbil, četl se dobře. V příběhu se neustále něco dělo, měnilo. Nenapadá mě nic, co by mi vadilo, žádné mínusy. Za mě super.

    E-kniha, Fantom Print, 2018,