Poslední Mona Lisa E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Minulost a budoucnost se prolínají v příběhu o největší krádeži uměleckého díla, padělatelství a vraždě.Srpen 1911.Vincenzo Peruggia, pracovník muzea Louvre, ukradl obraz Mona Lisa. Než byl obraz za dva roky do muzea vrácen, dva známí podvodníci vytvářeli jeho kopie a prodávali je jako originál. Mnoho z těchto napodobenin ještě nebylo… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Minulost a budoucnost se prolínají v příběhu o největší krádeži uměleckého díla, padělatelství a vraždě.

Srpen 1911.
Vincenzo Peruggia, pracovník muzea Louvre, ukradl obraz Mona Lisa. Než byl obraz za dva roky do muzea vrácen, dva známí podvodníci vytvářeli jeho kopie a prodávali je jako originál. Mnoho z těchto napodobenin ještě nebylo nalezeno, což vyvolává spekulace o tom, jestli i muzeum nevystavuje jen padělek.

Současnost.
Malíř a profesor umění Luke Perrone se snaží zjistit pravdu o svém nechvalně známém předkovi jménem Peruggia. Jeho pátrání zaujme detektiva Interpolu, který si chce něco dokázat; krásnou ženu, která možná stojí o něco víc než jen o Lukovu náklonnost; a vosí hnízdo těch nejbezohlednějších sběratelů umění.

Poslední Mona Lisa je poutavý román o tajemství krádeže z roku 1911 a o temném podhoubí dnešního sběratelského světa, příběh romantický a sexy, a zároveň napínavý a děsivý. Příběh, který rezonuje s naší nekonečnou fascinací dílem Leonarda da Vinciho, ať už jde o originál nebo kopie, a lidmi tak posedlými touhou získat nesmírně cenná umělecká díla, že se nezastaví před ničím – ani před vraždou.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
360
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 258 Kč Nápověda