Ozvěna soumraku E-kniha
Ozvěna soumraku - Judith Kinghorn Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Poutavý a dojemný příběh nepravděpodobného přátelství mezi paní a služkou na prahu první světové války. I přes hrozbu války v Evropě je roku 1914 budoucnost Pearl Gibsonové zářivá. Zajistila si místo jako komorná v bohaté šlechtické rodině z Northumberlandu a toto místo jí přinese nejen respekt, ale také možnost cestovat a žít v luxusu. Její nový… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Poutavý a dojemný příběh nepravděpodobného přátelství mezi paní a služkou na prahu první světové války. I přes hrozbu války v Evropě je roku 1914 budoucnost Pearl Gibsonové zářivá. Zajistila si místo jako komorná v bohaté šlechtické rodině z Northumberlandu a toto místo jí přinese nejen respekt, ale také možnost cestovat a žít v luxusu. Její nový život na skotském letním sídle u lady Ottoline Campbellové je smršť intrik a lesku, skandálů a důvěrností – a překvapivě se při tom všem se svou zaměstnavatelkou důvěrně spřátelí. Ale když v Evropě vypukne násilí, život Pearl i Ottoline se nezvratně změní. Když jsou jejich muži povoláni na frontu a zanechají je v očekávání špatných zpráv, Pearl si uvědomí, že se se svou paní musí podělit ještě o jedno poslední tajemství – o takové, které je spojí navždy.

Sdílet 0

Nakladatel
Moba
jazyk
čeština
Počet stran
416
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček ZUZKA registrovaný uživatel

    Mně se tento román moc líbil. Je to pěkný příběh o přátelství dvou žen, paní a její služky, odehrávající se na pozadí 1.světové války. Já jsem knihu vnímala jako historický román, nic přeslazeného, krásné a jemné čtení.

    Kniha, Moba, 2018, 9788024383200

  • 4 z 5 hvězdiček Iva registrovaný uživatel

    Moc hezká kniha. Příběh je trochu smutný -ostatně jako doba ve které se odehrává. Moc se mi ale líbil popis krajiny, vyprávění se neslo v příjemně plynulém duchu.

    Kniha, Moba, 2018, 9788024383200

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda