Nevěra na zakázku E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

V Japonsku vznikl výnosný byznys. Jeden z manželů si na svého partnera najme tajného agenta, který ho svede a získá tak svému zadavateli příznivé podmínky pro rozvod. Když Sató pověří agenta Kaitaróa Nakamuru, aby kompromitoval jeho manželku Rinu, domnívá se, že všechno půjde jako po másle. Rina netuší, jaké okolnosti je s Kaitaróem svedly… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V Japonsku vznikl výnosný byznys. Jeden z manželů si na svého partnera najme tajného agenta, který ho svede a získá tak svému zadavateli příznivé podmínky pro rozvod.

Když Sató pověří agenta Kaitaróa Nakamuru, aby kompromitoval jeho manželku Rinu, domnívá se, že všechno půjde jako po másle. Rina netuší, jaké okolnosti je s Kaitaróem svedly dohromady, a postupem času se do sebe vášnivě a zoufale zamilují. O mnoho let později se Rinina dcera Sumiko, kterou matčin osud pronásleduje, rozhodne doplnit prázdná místa v jejím příběhu i ve své paměti.

Autorka prozkoumává ožehavé téma psychologických a morálních pohnutek činů, jež konáme ve jménu lásky, a ptá se, kde končí vášeň a začíná posedlost.

–––

Sumiko se snaží vyřešit záhadu spojenou s osudem své matky a při procházení důkazů si začíná uvědomovat, jak křehká je hranice mezi láskou a nenávistí. Spletité vedlejší dějové linky, výrazné postavy a působivé prostředí čtenáře uhranou.
Publishers Weekly

Scottová obratně ukazuje, jak i ty nejlépe míněné lži mohou znesnadňovat život, obzvlášť u žen ve společnosti tak patriarchální, jako je Japonsko. […] Každá kapitola je elegantně stručná a nabitá stěží ovládanými emocemi.
The New York Times

Mimořádný román z právnického prostředí předurčený pro stříbrné plátno. […] Scottová s vědeckou přesností postupně odkrývá témata rodiny, lásky a smrti. Emocionální horská dráha, ze které nebudete chtít vystoupit ani po přečtení poslední stránky.
Patience Agbabiová spisovatelka a laureátka Canterbury Poet

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda