Daruj mi křídla E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Aiden je zcela spokojený se svou samotou, ve které mu nikdo nenarušuje jeho klid a stereotypy. Pokud něco vážně nesnáší, pak změny, lidi a svého otce. Brian Scott je mladý, bezstarostný, miluje společnost a neumí dodržovat řád. A právě byl povýšen na zástupce ředitele obchodního oddělení, Aidena Cartera. Po prvním dni Brian už chápe, že varování… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Aiden je zcela spokojený se svou samotou, ve které mu nikdo nenarušuje jeho klid a stereotypy. Pokud něco vážně nesnáší, pak změny, lidi a svého otce.
Brian Scott je mladý, bezstarostný, miluje společnost a neumí dodržovat řád. A právě byl povýšen na zástupce ředitele obchodního oddělení, Aidena Cartera. Po prvním dni Brian už chápe, že varování kolegů nebyla jen prázdnými slovy a že sdílení kanceláře s novým nadřízeným bude ještě větší výzvou, než si dokázal představit.

Sdílet 0

Nakladatel
E-knihy jedou
jazyk
čeština
Počet stran
550
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Jana V registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Strašně dlouho mi trvalo, než jsem si zvykla na styl psaní. Na začátku mi to přišlo strašně začátečnické, ploché, jazyk málo plný. Prostě jako kniha někoho, kdo se na střední rozhodl, že napíše knihu. Příběh byl přitom velmi pěkný, dobře vymyšlený a sledovat vývoj osobností, zejména Aidena, bylo zábavné. Zhruba od půlky knihy mi přestal styl psaní vadit a nebo se prostě autorka rozepsala a její styl se zlepšil. Příběh byl čtivý a bavil mě. Knihu mohu k přečtení doporučit, i když ji znovu už číst nebudu. Dávám velmi slušné tři hvězdy, někdo by mohl říct, že je to málo, ale za mě je to velmi dobrý střed. A rozhodně si přečtu od autorky další knihu, abych viděla, jak se rozepsala a získává psaním zkušenosti.

    E-kniha, E-knihy jedou, 2016,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 89 Kč Nápověda