Černé ovce a beránek Boží E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Kdo je bez viny, ať hodí kamenem. Rok 1976, Anglie. Paní Creasyová zmizela a celá Ulice si šušká. Sousedé z jejího náhlého zmizení viní vlnu veder, ale desetiletá Grace s kamarádkou Tilly o tom nejsou tak docela přesvědčeny. Rozhodnou se proto vzít záležitost do vlastních rukou. Inspirovány místním farářem začnou hledat Boha. Věří totiž, že když… Přejít na celý popis

Velikonoční sleva 20 % pro všechny členy Klubu Knihy Dobrovský Za klubovou kartičku od zajíčka slevičku. A rovnou 20 % na celý nákup! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Kdo je bez viny, ať hodí kamenem.

Rok 1976, Anglie. Paní Creasyová zmizela a celá Ulice si šušká. Sousedé z jejího náhlého zmizení viní vlnu veder, ale desetiletá Grace s kamarádkou Tilly o tom nejsou tak docela přesvědčeny. Rozhodnou se proto vzít záležitost do vlastních rukou. Inspirovány místním farářem začnou hledat Boha. Věří totiž, že když ho najdou, mohly by zjistit, kde je paní Creasyová, a přivést ji zpátky domů.

Kurážná Grace spolu s hloubavou Tilly chodí od domu k domu a pátrají po indiciích. Ulice postupně vydává svá tajemství a malé vyšetřovatelky odhalují mnohem více, než očekávaly. Začíná se rozplétat komplikovaná síť lží a klamů. Každý v Ulici se snaží skrývat to, čím se liší od ostatních.

Sdílet 0

Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
416
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kristýna registrovaný uživatel

    Krásná kniha, která se mi skvěle četla a moc se mi líbí autorčina práce - přirovnání, popisy atp. Vřele doporučuji

    Kniha, Host, 2018, 9788075774583

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Kufová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc zajímavá kniha, s překvapivými momenty anglického humoru, který na vás bez varování vyskočí. I když je kniha psána hlavně z pohledu desetileté dívky, je rozhodně i pro dospělé. Konec trochu zvláštní, musela jsem se vracet v textu, abych pochopila, jak to vlastně bylo.

    Kniha, Host, 2018, 9788075774583

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda