365 dní s dušami v očistci E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

„Nikto nežije sám. Nikto nehreší sám. Nikto nie je spasený sám. Do môjho života neustále vstupuje život tých druhých, v dobrom i v zlom. Preto môj príhovor za druhého nie je mu cudzí, nie je niečím vonkajším, a to ani po smrti.“ (Benedikt XVI., Spe salvi) Boh nám zveril povinnosť, moc a privilégium modliť sa za vyslobodenie duší z očistca –… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nikto nežije sám. Nikto nehreší sám. Nikto nie je spasený sám. Do môjho života neustále vstupuje život tých druhých, v dobrom i v zlom. Preto môj príhovor za druhého nie je mu cudzí, nie je niečím vonkajším, a to ani po smrti.“ (Benedikt XVI., Spe salvi) Boh nám zveril povinnosť, moc a privilégium modliť sa za vyslobodenie duší z očistca – autorka a rečníčka Susan Tassoneová vám poskytne jedinečný spôsob, ako v tomto úsilí vytrvať.

Kniha 365 dní s dušami v očistci obsahuje modlitby, učenie o očistci, skutočné príbehy, meditácie, citáty svätých a ešte oveľa viac. Túto knihu môžete použiť, ako len chcete – ako zamyslenia a čítania na každý deň, ako celoročnú novénu, ako sprievodcu liturgickými obdobiami, alebo ju len vezmite do rúk a čítajte tak, ako vás bude Duch viesť. Každý deň máme príležitosť modliť sa za duše v očistci. Neochabujme v modlitbe a buďme vytrvalí. Musíme vyprázdniť očistec!

Ak sme svojimi modlitbami a obetami oslobodili dušu z očistca, potom by sme v nebi mali mať ďalšieho príhovorcu.“ – Solanus Casey.

Knihe bol v pôvodnom anglickom vydaní udelený Imprimatur.

Sdílet 0

Nakladatel
Zachej.sk
jazyk
slovenština
Počet stran
448
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda