Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III - Bláha Ladislav a kolektiv

Cukrářská výroba III

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

255 Kč s DPH

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a… Přejít na celý popis

Hádanky a hlavolamy Potrapte svou hlavičku a oceňte slevičku! Zapeklité hádanky a hlavolamy nyní za polovinu ceny! Více informací

Popis

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.

Sdílet 0

Nakladatel
Informatorium
datum vydání
1.10.2013
isbn
978-80-7333-099-6
ean
9788073330996
Jazyk
čeština
Počet stran
188
Vazba
měkká vazba
Rozměr
148x210mm

Bestseller v knihy Dobrovský

7432. v e-shopu | 7752. minulý týden

1. v Gastronomie | 2. minulý týden

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora