0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
FERRANDI Paris, the French School of Culinary Arts-dubbed the Harvard of gastronomy by Le Monde newspaper--provides the ultimate reference on cooking with vegetables. Infusing mealtimes with delicious vegetarian and flexitarian options has never been more important. Drawing on the expertise of the world-renowned professional culinary school… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Vegetables: The Indian Way
-
Ottolenghi FLAVOUR
-
Gordon Ramsay: Moje dokonalá fit jídla
-
Meat, Poultry & Game
-
Bestseller Psychologie peněz
-
Love Japan, Recipes from our Japanese American Kitchen
-
World Atlas of Coffee
-
Jamie Oliver´S Christmas Cookbook
-
The Silver Spoon
-
I Dream of Dinner (So You Don't Have To): Low-Effort, High-Reward Recipes
-
Bestseller Atomové návyky
-
Paradiso
-
Crarter's Kitchen
-
Sabzi
-
Fruits and Vegetables
-
Sobremesa
-
Mapa České Republiky 500 puzzle
-
Bestseller Děcké lékařství - 100+ triků, jak neskončit v nemocnici
-
Bestseller Vánoční e-shopová dárková poukázka 500 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Temná hra
-
Bestseller Vánoční e-shopová dárková poukázka 1000 Kč
0.0 z 5 hvězdiček
Voucher -
Bestseller Novinka Vánoce na Manhattanu
-
Bestseller Kluster
-
Bestseller Lunární kalendář Krásné paní 2026
FERRANDI Paris, the French School of Culinary Arts-dubbed the Harvard of gastronomy by Le Monde newspaper--provides the ultimate reference on cooking with vegetables. Infusing mealtimes with delicious vegetarian and flexitarian options has never been more important. Drawing on the expertise of the world-renowned professional culinary school FERRANDI Paris, this book offers a complete course on vegetables, with fifty step-by-step techniques for preparing, chopping, and cooking vegetables for optimal flavor, and more than seventy recipes. Following advice on how to equip your kitchen, the essential techniques cover everything from grating, seeding, and pureeing to poaching, blanching, and roasting more than eighty different vegetables varieties. The recipes--from smoothies, soups, and soufflés to curries, risottos, and tarts--lead aspiring chefs through every step, from basic tips to Michelin-level creations. Written by the school's experienced teaching team of master chefs and adapted for the home cook, this fully illustrated book explains, step by step in text and images, the fundamental techniques and recipes that form the building blocks of the illustrious French cooking tradition. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. Whether you are an amateur home chef or an experienced professional, this extensive reference provides everything you need to master the world-class culinary school's recipes that bring plant-based abundance to your table.
- Nakladatel
- Editions Flammarion
- Rozměr
- 289 x 217 x 26
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 304
- Hmotnost
- 1676 g
- isbn
- 978-2-08-151342-6
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 4.11.2020
- ean
- 9782081513426
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
-
Máme pro vás novinku: Pojištění proti poškození a ztrátě pro nákupy bez starostí
-
Svědectví o životě v KLDR 2 - Hovory z rudého pekla | RECENZE
-
10 nejlepších deskovek, které prostě musíte vyzkoušet!
-
Pirueta - když se hokej potká s baletem: Pohádka, které nejde odolat | RECENZE
-
Darujte dětem kouzlo Vánoc: jedinečný set Albi tužky a Zimních pohádek jen u nás!
-
Láska na spadnutí: Román plný pořádného jiskření a lehkého humoru | RECENZE
-
5 nejkrásnějších vánočních obálek a pár tipů navíc
-
Tipy na knižní dárečky pro malé čtenáře | Vánoce voní knihou
-
Atomové šelmy: Když predátoři vyrážejí na lov postapo fanoušků | RECENZE
-
Festival Knižních závisláků 2026: Poprvé v Praze! Vstupenky v prodeji za zvýhodněnou cenu
-
Stranger Things 5: První vlna nasadila laťku hodně vysoko | RECENZE BEZ SPOILERŮ
-
Atmosféra, která pohltí: T. J. Reid přináší další silný román| RECENZE